Pagina 6 din 10 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 96

Subiect: Cat de penala poate fi presa tabloida din Ro?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Deci tu prin faptul ca te contrazici cu toata lumea pe forum inseamna ca sustii furtul si trucatul pozelor in halul asta?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Dan, cu tine nu o scoate nimeni la capat. Dupa parerea ta ar trebui sa nu ia nimeni masuri.

Cum ar fi daca ti-ai vedea sotia "dezbracata" in Photoshop si insotita de niste comentarii "beton" dupa ce a facut o poza la mare? Tot asa pasiv ai sta?

Sau poza ta pe un site de gay?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

Teoretic (nu moral) Dan isi argumenteaza parerile si are dreptate.

Practic, si-a sters pozele de pe facebook (mai ales cele gay), acum 2 saptamani.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Dan, cu tine nu o scoate nimeni la capat. Dupa parerea ta ar trebui sa nu ia nimeni masuri.

Cum ar fi daca ti-ai vedea sotia "dezbracata" in Photoshop si insotita de niste comentarii "beton" dupa ce a facut o poza la mare? Tot asa pasiv ai sta?

Pai vrei s-o scoti la capat in ce sens? Te pune cineva sa-mi dai dreptate? Vrei sa ma convingi ca exista o problema cand de fapt nu e?
    Uite, Tom stie - daca nu vrei sa te ia lumea la misto, nu pui poze publice pe net. Simplu. Vrei sa-l dau in judecata pe Tom sau pe Cerga ca si-au salvat poze cu mine in calculator la ei? Ca le-au trucat, ca au scris pe ele? Si daca-i dau in judecata ce obtin?

Daca vrei, facem un test, imi pui poza pe un site gay. Daca imi zice cineva ca mi-a vazut poza pe un site gay... ghici cine e "inculpatul"?

@Tony - Nu sustin furatul pozelor. Sustin faptul ca ar trebui sa stii, ca doar lucrezi online, ca daca iti pui poza public pe Facebook, trebuie sa te astepti ca fix aia faci, o pui PUBLIC. Nu-i fizica cuantica, sincer.

Tu cand iesi la club ce faci, le stergi alora de langa tine memoria ca in MIB, sa uite ca ai avut un muc pe nas intr-un moment de neatentie? Frate, iesi in public = te expui in vazul tuturor. Daca tii la imaginea ta, iesi in public imbracat. Daca nu tii, iesi in chiloti.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    daca nu vrei sa te ia lumea la misto, nu pui poze publice pe net. ....
    .... Daca tii la imaginea ta, iesi in public imbracat. ...
    M a pus o poza pe net in costum de baie. Cei de la w au trucat poza sa se vada pasarica.
    Daca M punea pe net o poza pe net in abaya si cei de la w trucau poza cu pasarica, din punctul tau de vedere se schimba situatia ?

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Sandu Stefan Vezi Post
    Nu este vorba despre cat de mizerabil este topicul sau nu ci despre faptul ca este mult prea mult ceea ce s-a intamplat. Maine poate unul dintre noi sau persoane apropiate poate sa treaca prin aceiasi experienta.

Nu toti analizeaza cu atentie:

ca de ex:

Mihaela Popescu · Chimie
    CURVE
    Reply · · 3 hours ago

Mihaela Vyoleta Dascalu · Econoblog
    Sint fete fara bun simt
    Reply · · 3 hours ago

Ana-Maria Toparceanu · Top Commenter
    stai asa k nu inteleg...slip nu are dar..BINE K ARE SUTIENUL PE EA.. ) F TARE..E PUDICA IN PARTEA D SUS A CORPULUI.

Sport Ro · Grup scolar de cooperatie Alba Iulia
    tarfa muista penala japita.
    Reply · · 8 hours ago

etc.

Cam cum crezi ca se simte fata? Poate ca e o fata super sau nu. Nu asta este ideea. Poate ca este mai slaba de inger si o afecteaza chiar daca nu pare. Nu poti sa sti.

Plus de asta suntem pe online si este foarte interesant daca se pot lua masuri impotriva acestor abuzuri. Tocmai de aceea am pus si intrebarea: "Credeti ca ar avea sanse sa castige daca ar da jegul asta de www. wowbiz.ro + faceboul ala in judecata?"

Cred ca niciunuia dintre noi nu i-ar fi placut daca ar fi fost in locul fetei sau in locul parintilor ei si totodata ar trebui sa luam atitudine in special pe online. Online-ul fie ca ne place sau nu este o parte dintre noi(ma refer la cei care se ocupa intens si traiesc din asta). Astfel de cazuri cred ca ar trebui prezentate internautilor pe bloguri, site-uri de stiri etc. in stilul asta - http://www .stiridecluj.ro/social/clujeanca-de-21-de-ani-batjocorita-intr-un-tabloid-cu-o-fotografie-in-care-nu-poarta-slip-cat-de-reala-e-poza-foto pentru a trezi cat de cat opinia publica si prezentate site-uri, locuri in care pot cere sprijin.

La fel se intampla si cu pacalelile prin sms-uri cu "trimite-mi bani ca fiul dvs. a facut accident", "ati castigat 5000 lei", etc. Nu toti oamenii sunt informatii. Unii dintre ei sunt batrani si smecherii profita de asta.

Putina implicare nu cred ca strica.

Cat despre link-uri le-am postat ca sa fie cat mai usor de accesata informatia. Daca deranjeaza pot fi scoase foarte usor de un moderator.
    Sunt de acord cu tine, este bine sa luam atitudine cand vedem lucruri de genul asta, pentru ca, fara discutie, daca o fata pateste asa ceva, este un lucru care o lezeaza psihic, indiferent daca este slaba de inger, sau nu.

Dar presupun ca daca acest lucru i s-ar fi intamplat unei persoane apropiate de tine nu ai mai fi deschis acest topic si nu ai mai fi pus linkuri ca sa o poata vedea toata lumea.

Daca este adevarat ce i s-a intamplat, nu cred ca mai avea nevoie sa se mai discute despre ea si aici + sa o vedem si noi in aceasta postura. De fapt, cred ca reactia normala, instinctiva, de autoprotectie, ar fi fost sa opreasca imediat accesul la profilul ei Facebook, de unde se presupune ca ar fi fost luata acea fotografie si modificata, fara acordul ei. Parerea mea...

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu un singur lucru inteleg din acest topic : Dan e proprietarul facebou.ro
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Eu un singur lucru inteleg din acest topic : Dan e proprietarul facebou.ro
    S-au zis lucruri si mai urate despre mine. Asa ca n-o sa te dau in judecata pentru atat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Sunt de parere ca au incalcat legea prin publicarea neautorizata a unei fotografii de pe Facebook...mai mult au modificat-o in mod dezgustator. Si au facut-o pentru bani. Nici nu conteaza cine este in poza, sau in ce postura este...Trebuie sa plateasca toti care au folosit aceasta informatie, iar domnisoara daca ii da in judecata, va castiga.
    Legea romanesca nu este aceiasi cu cea de pe Facebook, asta e clar...chiar daca facebook zice clar si asta:“You own all of the content and information you post on Facebook, and you can control how it is shared through your privacy and application settings.
    Uite si ce zice Cabral despre ceva asemanator....se para ca unii au castigat in instanta in situatii asemanatoare

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    296
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu am citit toate cele 6 pagini de postări, dar, ca idee, domnișoara poate oricând să deschidă o acțiune civila în baza prevederilor NCC, art.71-77, referitor la Respectul vieții private și al demnității persoanei umane. Cu un avocat "destoinic" nici nu cred că se va mai ajunge în fața instanței; cu siguranță se va ajunge la "un consens" cu wowbiz / facebou.

@Stefania Trandafir - nu se încalcă nicio lege prin preluarea imaginilor de pe Facebook sau alt social media; ele sunt publice; deja instanța s-a pronunțat în acest sens.

Pagina 6 din 10 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista comunicate de presa
    De palex1988 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 4th July 2016, 17:50
  2. Condamnare penala in ro pt site torrente
    De Eradu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 5th November 2010, 12:31
  3. Comunicat de presa
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 22nd July 2007, 15:20
  4. Comunicate de presa
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th April 2007, 00:12
  5. Tip de comunicat de presa
    De Cristian Mezei în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th June 2006, 19:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.