Deci tu prin faptul ca te contrazici cu toata lumea pe forum inseamna ca sustii furtul si trucatul pozelor in halul asta?![]()
Deci tu prin faptul ca te contrazici cu toata lumea pe forum inseamna ca sustii furtul si trucatul pozelor in halul asta?![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Dan, cu tine nu o scoate nimeni la capat. Dupa parerea ta ar trebui sa nu ia nimeni masuri.
Cum ar fi daca ti-ai vedea sotia "dezbracata" in Photoshop si insotita de niste comentarii "beton" dupa ce a facut o poza la mare? Tot asa pasiv ai sta?
Sau poza ta pe un site de gay?![]()
Pai vrei s-o scoti la capat in ce sens? Te pune cineva sa-mi dai dreptate? Vrei sa ma convingi ca exista o problema cand de fapt nu e?
Uite, Tom stie - daca nu vrei sa te ia lumea la misto, nu pui poze publice pe net. Simplu. Vrei sa-l dau in judecata pe Tom sau pe Cerga ca si-au salvat poze cu mine in calculator la ei? Ca le-au trucat, ca au scris pe ele? Si daca-i dau in judecata ce obtin?
Daca vrei, facem un test, imi pui poza pe un site gay. Daca imi zice cineva ca mi-a vazut poza pe un site gay... ghici cine e "inculpatul"?
@Tony - Nu sustin furatul pozelor. Sustin faptul ca ar trebui sa stii, ca doar lucrezi online, ca daca iti pui poza public pe Facebook, trebuie sa te astepti ca fix aia faci, o pui PUBLIC. Nu-i fizica cuantica, sincer.
Tu cand iesi la club ce faci, le stergi alora de langa tine memoria ca in MIB, sa uite ca ai avut un muc pe nas intr-un moment de neatentie? Frate, iesi in public = te expui in vazul tuturor. Daca tii la imaginea ta, iesi in public imbracat. Daca nu tii, iesi in chiloti.
Sunt de acord cu tine, este bine sa luam atitudine cand vedem lucruri de genul asta, pentru ca, fara discutie, daca o fata pateste asa ceva, este un lucru care o lezeaza psihic, indiferent daca este slaba de inger, sau nu.
Dar presupun ca daca acest lucru i s-ar fi intamplat unei persoane apropiate de tine nu ai mai fi deschis acest topic si nu ai mai fi pus linkuri ca sa o poata vedea toata lumea.
Daca este adevarat ce i s-a intamplat, nu cred ca mai avea nevoie sa se mai discute despre ea si aici + sa o vedem si noi in aceasta postura. De fapt, cred ca reactia normala, instinctiva, de autoprotectie, ar fi fost sa opreasca imediat accesul la profilul ei Facebook, de unde se presupune ca ar fi fost luata acea fotografie si modificata, fara acordul ei. Parerea mea...
Eu un singur lucru inteleg din acest topic : Dan e proprietarul facebou.ro![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Sunt de parere ca au incalcat legea prin publicarea neautorizata a unei fotografii de pe Facebook...mai mult au modificat-o in mod dezgustator. Si au facut-o pentru bani. Nici nu conteaza cine este in poza, sau in ce postura este...Trebuie sa plateasca toti care au folosit aceasta informatie, iar domnisoara daca ii da in judecata, va castiga.
Legea romanesca nu este aceiasi cu cea de pe Facebook, asta e clar...chiar daca facebook zice clar si asta:“You own all of the content and information you post on Facebook, and you can control how it is shared through your privacy and application settings.”
Uite si ce zice Cabral despre ceva asemanator....se para ca unii au castigat in instanta in situatii asemanatoare![]()
Nu am citit toate cele 6 pagini de postări, dar, ca idee, domnișoara poate oricând să deschidă o acțiune civila în baza prevederilor NCC, art.71-77, referitor la Respectul vieții private și al demnității persoanei umane. Cu un avocat "destoinic" nici nu cred că se va mai ajunge în fața instanței; cu siguranță se va ajunge la "un consens" cu wowbiz / facebou.
@Stefania Trandafir - nu se încalcă nicio lege prin preluarea imaginilor de pe Facebook sau alt social media; ele sunt publice; deja instanța s-a pronunțat în acest sens.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)