Nu stiu de ce o iei ca pe un compliment, vorbeam cu userul imagini.
Daca ne explici, poate intelegem![]()
Nu stiu de ce o iei ca pe un compliment, vorbeam cu userul imagini.
Daca ne explici, poate intelegem![]()
Trust, but verify.
Reputatia e o chestie subiectiva. Exista si un regulament dar care preintampina abuzurile (cand se pune unul si te vaneaza anume sa-ti dea doar reputatie negativa peste tot), dar in rest nu poti sa-i reglementezi unui om cum sa-ti aprecieze un post. Sau poti doar in ideea in care in anihilezi (unul care da reputatie aiurea nu prea are ocazia sa ajunga la cifre care sa si conteze).
Acum ca am clarificat asta te intreb pe tine: tu in postul tau marturisesti ca ai gresit, dar nu esti de acord cu faptul ca cineva te-a penalizat? (in felul in care a putut el). Asuma-ti si pe viitor nu fii mai calculat.
@misticalriver:
your account has benn limited
Google Page Rank update
Tranzactie imensa
Sistemul de reputatie este "vulnerabil"!!
Cu posturi de-astea mai ai de munca pana sa scapi de bulinuta aia rosie..Eu zic sa te straduiesti sa nu mai apara una langa.
Asta la un search asa rapid. Valabil si pentru restul. Ca va luati cate 1-2-3 negative nu e problema. Munciti sa luati 10 pozitive pe langa cele negative. Cand va da cineva un + fara motiv, nu faceti topic... Cand va da minus, toti sus. Pentru mesaje de 5 cuvinte si schimburi paypal-moneybookers nici nu stiu de ce va mai asteptati sa va dea cineva pozitiv.
exact asa am patit si eu, am inceput sa postez pe forum, la orice post primeam negativ. Pentru ce iau aceste negative? vad ca nimeni nu face nimic pentru a intrerupe chestiile astea
@realtuning, banuiesc ca habar nu ai nici de ce ai primit infractiune, right? Ia gandeste tu la rece, si o sa vezi de ce esti taxat la tot pasul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pe mine m-a distrat cineva cand mi-a dat negativ pentru "afirmatii gresite"Unii au impresia ca argumentele se aduc prin alocarea de calificative, nu prin cuvinte, pe forum.
Dai calificative pentru "Thanks" sau pentru "Cred ca ai fost un marlan", nu pentru "Eu cred ca nu ai dreptate dar n-am c*aie sa ma exprim si sa-ti argumentez de ce gresesti, asa ca ma ascund dupa un calificativ negativ".
Crezi ca cineva greseste, spune-i. S-ar putea sa ai dreptate, dar s-ar putea sa ai surpriza sa afli lucruri de care nu stiai, ca de aia e forum, nimeni nu e atotstiutor sa dea calificative pentru "corect" si "gresit".
Oricum, e amuzant sa vezi ca unii chiar cred asta despre ei.![]()
Caut cu jingle.ro.
@robyroy sunt constient de ce am luat infractiune. Nu condamn pe nimeni, chiar iti dau dreptate. Am incalcat regulamentul si imi asum raspunderea.
DAR am luat negative la postari care chiar nu am incalcat regulamentul. am -304 puncte in 1 2 ore. nici chiar asa.
@RealTuning stii de ce tot primesti negative, desi aparent posturile tale nu incalca regulamentul? Pt ca postezi zeci de threaduri pe ora, multe irelevante si lipsite de informatii, si le pui doar de dragul de a le pune. Totusi, noi nu suntem chiar de ieri de azi, au ai fost o sumedenie inaintea ta care au facut la fel. Daca vrei sa-ti cresti nr de postari, fa-o incet, postand chestii utile. Gen de postari:
"e bine ca nu a trebuit sa schimbi si sa faci updateuri. ai scapat usor "
"eu tind sa cred caci spre o structura piramidala, Asa ceva foloseam si eu, dar nu pe warez "
"Ceva de acest gen cautam si eu . Multumesc "
"wordpress e wordpress. a fost, este si va fi cel mai bun script pentru blogsfera. "
"sa rezolvat? si eu am cam aceasi problema "
Sa mai continui? Crede-ma, ai mai mult de castigat daca postezi doar un singur post pe zi, dar unul util, care sa ajute cu ceva comunitate, pentru care poti primi chiar pozitive. Nu mai "alerga" dupa numarul de posturi, ca nu te ajuta cu nimic.
Signatura lipsa
Da ai dreptate, ieri am postat pentru ca imi trebuia permisiuni petru marketplace, pentru un concurs castigat si nu puteam posta in acea categorie. Am dat mail la admin si nu mi sa raspuns, nici moderatori . In regulant sunt 3 fraze, iar in Intrabari Frecvente nu gasesc nici unde, cum post posta, ce permisiuni pot avea si etc.
PS: nu sunt genul care ofera linkuri sau chestii la pret de sub 1euro sau de genul. Vreau sa postez si eu cereri pentru seo si scripturi si nu pot din aceasta cauza
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)