Si eu am primit vreo 15-20 aprecieri negative pentru ca am ironizat la modul civilizat un seopedist care tinea lectii de "scoala" cuiva in timp ce el tocmai facuse vreo doua greseli in aceeasi fraza. No comment!
Si eu am primit vreo 15-20 aprecieri negative pentru ca am ironizat la modul civilizat un seopedist care tinea lectii de "scoala" cuiva in timp ce el tocmai facuse vreo doua greseli in aceeasi fraza. No comment!
Sunt destui ca tine care au patit la fel.
E doar un forum, reveniti-va. Nu e trecuta in buletin reputatia.
Asa cum am mai spus, usor usor o sa aflati ce NU accepta comunitatea seopedia.
Pot sa deschid si eu un topic nou pentru ca am primit reputatie negativa? Va deranjeaza? Ajungem ca bloggerii care nu mai ai despre ce sa scrie decat despre propriul blog si fac o postare in care sa se intrebe despre ce va fi urmatoarea postare.
Trust, but verify.
Iertati-mi curiozitatea... unde pot sa vad ce comentarii insotesc reputatiile? Personal nu mi am batut capul vreodata unde ce si cum.
In Setari, dreapta sus, intra si vezi acolo.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
@Dan
Nu e trecuta in buletin, dar daca esti de buna credinta si vrei sa inchei o tranzactie cu cineva de aici, esti privit cu scepticism tocmai din cauza acelei reputatii "irelevante" (mi s-a intamplat). Nu m-ar fi deranjat sa primesc reputatie negativa daca aveam un comportament agresiv, jignitor sau, si mai rau, sa insel, sa fiu incorect in colaborari etc. Dar asa, sa ma trezesc ca 20 persoane nu au gasit altceva mai bun de facut decat sa ma "penalizeze" pentru o ironie-gluma mi se pare un pic prea mult.
Raspunsul e unul cat se poate de simplu: pentru (ei) ca pot.
@imagini same here+1; am fost intrebat de vreo 4 ori pana acum - de ce am reputatie negativa
![]()
@imagini - daca vrei sa vinzi trebui sa fii profesionist. Profesionistii nu glumesc si nu fac ironii.
In plus, 20 de persoane nu dau reputatie negativa daca nu au motive.
Repet: forumul seopedia nu este nici piata de linkuri, nici de domenii nici de nimic. Daca intentia ta este sa vinzi, esti acceptat atata timp cat iti vezi de treaba ta in mod profesional.
Daca intentia ta este sa faci parte din aceasta comunitate, nu o jigni si adapteaza-te la conditii. Invata la ce e sensibil uilizatorul.. de fapt daca vrei sa faci parte din comunitate nu iti pasa de bulinite verzi si rosii, de ce sa ne mai aburim.
Trust, but verify.
Oricum e aiurea treaba. Este doar un forum, intr-adevar, dar pur si simplu cazi in ochii noiilor veniti (sa spun asa) care au nevoie de niste servicii si automat nu prea vor apela la unul cu bulina rosie. Cu cei cu care ai mai lucrat, da, e ok, ei stiu ce-ti poate capu`.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)