Cristi,chiar nu am facut nimic, crede'ma!Exact ce ti-am spus si eu. Deci, ai facut tu ceva sigur. Stii tu mai bine.
asa dintr-o data mi l-au limitat ...in fine .nu mai am ce face.
Cristi,chiar nu am facut nimic, crede'ma!Exact ce ti-am spus si eu. Deci, ai facut tu ceva sigur. Stii tu mai bine.
asa dintr-o data mi l-au limitat ...in fine .nu mai am ce face.
Nu iti limiteaza paypal contul permanent asa dintr-o data, fara sa faci nimic, sa fim seriosi.. Ca altfel nu i-ar mai folosi nimeni.
pai si dece nu imi spune motivul ? le-am dat datele care le-au cerut .
Pentru ca un mesaj standard. La fel cum trimite si google cand iti suspenda contul. Ce spui tu acolo e ca si cum ar veni FBI-ul si te-ar linsa pe sus, fara sa fi facut nimic in viata ta. Nimeni nu te deranjeaza atat timp cat nu faci prostii. Da, iti limiteaza contul, dar nu permanent si nu din prima.
@Cristi G tin sa te contrazic. In primul rand Google inainte sa iti inchida contu iti da un mesaj cu o pagina exemplu care nu respecta regulile lor (ba chiar iti arata si ce regula incalci) si peste 3 zile daca nu iei masuri iti blozheaza definitiv reclamele de pe site. Iar pct. 2 eu unu ma uit la emisiunea de pe National Geographic numita "Paradisul pierdut" si acolo sunt arestati foarte multi oameni fara sa fi facut ceva, si in romania se intampla asta.
@Todosin: nu stiu ce ai putea face... cauta pe google astfel de probleme ale altor persoane si vezi cum au procedat ei si daca si-au primit inapoi contu.
Probabil un om de la care ai primit bani sau trimis a facut ceva si de acolo ti se trage si tie (presupun..)
D R G
drago0sh ..daca te-a avertizat pe tine, nu inseamna ca asa fac pentru toti. 85% primesc ban din prima, fara avertizare.
voi incerca sa-i sun ,poate rezolv ceva.@Todosin: nu stiu ce ai putea face... cauta pe google astfel de probleme ale altor persoane si vezi cum au procedat ei si daca si-au primit inapoi contu.
Probabil un om de la care ai primit bani sau trimis a facut ceva si de acolo ti se trage si tie (presupun..)
Doar ce i-am sunat eu. Mi-au spus clar ca nu mai ce face. Contul meu a fost limitat premanent.
Am intrebat daca au nevoie de ceva acte, si mi-a raspuns ca nu. Am intrebat de ce mi-au limitat contul si, mi-au spus ca din motive de siguranta! Nimic mai mult. Nu mi-au spus despre o incalcare a tos-ului lor, NIMIC!
Asa ca, s-a dus contul paypal.
Todosin, sper sa reusesti tu.
Eu deja mi-am pierdut increderea in tot ce tine de online-ul asta. Tepari, tepari, tepari!
Vand Advertoriale (pr 5)
nu am reusit nimic Vali.
la fel si eu,mi-am pierdut increderea in paypal...
sunteti doi infractori, nici asta nu ati inteles pana acum?
si eu am dat peste o problema asemanatoare, dar noroc cu prietenii dispusi sa ajute. sau cu moneybookersul.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)