Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cai ai oferi? !?!?!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Cai ai oferi? !?!?!

Cat ati oferi pentru un link dintr-un site de pr 5 sau 6, dintr-o pagina statica ?
    Pagina in cauza va contine si ceva continut, insa indexul , unde vor fi vandute linkurile va avea cateva zeci de linkuri catre siteurile partenere.

Astept niste idei si niste sume sa stiu despre ce e vorba si daca se merita.
    Daca nu s-a inteles intrebarea spuneti si incerc sa explic mai bine.

Periodata pe care vor fi achizitionate linkurile va fi ceva de genul 1 an, astept niste calcule.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Nisa?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Va fi un site special pentru promovare, pentru vanzare spatiu publicitar. Nu un blog sau un site obisnuit. Va fi ceva text in rest vor fi linkuri.

Preturile vor fi destul de mici, m-am gandit la ceva de genul 30 usd pe an. Eu zic ca in ciuda faptului ca vor fi destul de multe linkuri din acel site, nu cred ca va deranja pe cineva sa dea 30 usd pe un pr5 sau 6.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

cu 100$ imi iau link sitewide PR5 de la un blog activ din nisa mea si care nu are nici tona de outbound links pe pagina.

15-20$ poate a da.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Da dar ideea la acest site e ca se vor vinde linkurile pe termen lung sau chiar pe viata, nu lunar.

Dar daca am scadea numarul de linkuri si sa zicem ca maximul va fi 100 de linkuri, nici asa nu ar fi o afacere buna?

Sa zicem 30 usd , link pe viata , de pe site cu PR5 sau PR6, in aceste conditii imi pare totusi rezonabil.

Astept ceva sugestii.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

O prima corectura: de pe o pagina cu pr 6. E diferenta

apoi, google nu e prost deloc. Mai exact, el vede 100 de linkuri venind de pe o singura pagina. Cata valoare crezi ca ii va da el linkui respectiv? Eu unul nu as cumpara link pe pagini ce contin mai mult de 20-30 de linkuri, decat poate in cazuri exceptionale.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Da, inteleg care este problema. Ma gandeam la metoda aceea pixel advertising , cum este siteul onemilliondolar. Tipul care a inventat aceata metoda de promovare a facut bani frumosi din ea, eu vroiam insa sa simplific putin algoritmul, sa fie mai putine linkuri si mai ieftine.

El deexemplu din cate tin minte oferea cu 1 cent pixelul. Daca vroiai decat link luai mai putin spatiu, daca vroiai sa fie si vizibil plateai mai mult.

Pentru siteuri de nisa, cum ar fi de jocuri , avatare , statusuri sau alte tampenii, linkurile cu ce preturi s-ar vinde? Stiu ca aici varianza in functie de multi factori, insa niste preturi aproximative care ar fi?

Sa zicem la jocuri, daca am un site cu pr5 si vreo 2000 de vizite pe zi , pun continut zilnic si vreau sa vand 10 linkuri , cat as lua pe ele?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Asta cu milliondollarpage a facut bani pentru ca a venit cu o idee inedita pe care a marketat-o foarte mult si lumea a prins momeala. Cum s-a facut deja, e deja rasuflata ideea si orice incercare de a repeta chestia respectiva e useless.

Faptul ca tu oferi linkuri pe termen lung gen un an sau chiar pe viata nu imi ofera mie ca si cumparator nici o garantie pentru ca dupa 3-4 luni daca ai 50 de linkuri pe pagina catre site-uri total unrelated site-ul tau va fi penalizat si probabil si Page Rank-ul paginii va fi taiat nu cu 1-2 puncte ci va pica direct la 0.

Eu nu cumpar linkuri pe nici o pagina cu peste 20 outbound links. 50 mi se par prea multe, catre 100 imi aduce a ferma de linkuri, peste 100 e deja nesimtire si poate-mi pierd 5 minute sa dau si un report.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Asa cum spune nosfer, tipul a venit cu o idee revolutionara si lumea a cumparat mai mult de curiozitate. Nici macar nu a avut de-a face cu SEO-ul ideea, si mai ales ca pretul era destul de mic, ceea ce a atras o gramada de lume acolo.

Tu ai 2 mari dezavantaje fata de el. Vii cu o idee expirata (nu gasesc alt termen) pentru ca multi au incercat sa o refoloseasca dupa fara succes. Si al doilea dezavantaj, tu promiti ceva pentru un pret infinit mai mare (decat 1c), si nu il poti garanta. Tu promiti PR6, dar nu ai garantia ca il ai in conditiile in care pagina va deveni o ferma de linkuri. El in schimb promitea pozitionarea in "grila" lui, si putea garanta pozitionarea aia.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Ok , inteleg care a fost treaba si cu milliondollarpage , multumesc frumos pentru explicatii si ca m-ati facut sa nu ma mai hazardez degeaba.

Astept raspuns la intrebarile despre preturi la linkuri pe siteuri de nisa.
    Salutari, Edy.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th August 2009, 18:01
  2. Link Exchange 3 way domeniu AUTO pot oferi PR3,4 din orice domeniu
    De Iskander în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2008, 13:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii