Salut Comunitate.
Am cateva siteuri pana in prezent (diverse), iar de vreo luna vreau sa imi fac o retea de bloguri in special pentru articole platite.
Stiu ca e bine sa:
- am domenii .ro sau .com in loc de .info - asta mai mult pentru imagine,
- am hosting romanesc decat US sau DE - desi hostul romanesc in general e aproape dublu ca pret final la aceleasi optiuni oferite (sunt si exceptii fericite in .ro dar rare) - stiu subiectul Ce Host Romanesc Folositi?
- am IP-uri diferite pt fiecare domeniu
Din lipsa de bani am ajuns la varianta minima adica:
- sa cumpar 3 domenii .info (nu am gasit ceva fenomenal la Ofer gratis ponturi domenii si care sa ma scuteasca de multi bani, la inceput de drum) (singurul pont ar fi treaba cu .com si .org de la namecheap, unde am cont) (nu agreez godaddy)
- fiecare domeniu va avea subdomeniile lui
Intrebarea este: In caz ca vreti sa cumparati niste advertoriale, pentru care varianta ati opta, daca ati avea ocazia, din cele doua de mai jos:
1 - sa cumparati de pe 5-6 siteuri, dar cu acelasi IP (indiferent ca sunt sau nu pe nisa. au acelasi IP)
2 - sa cumparati de pe 3 subdomenii optimizate fiecare cu nisa lui si cu IP-uri diferite.
(Mentionez ca am deschis subiectul mai mult din teama ca nu cumva sa investesc bruma de banuti disponibili pentru asa ceva, iar lumea sa strambe din nas ca sunt subdomenii in loc de domenii, ca aia nu stiu ce ... Desi, de 3 ani de cand citesc SEO (fara sa fac tam-tam), as alege fara sa clipesc, in situatia data.)

Răspunde cu citat

.