Salut ! Cum as putea sa verific credibilitatea unu magazin online de orice fel ! Adica daca o comanda va ajunge la mine sau nu ?
Cum sa nu imi iau teapa cand cumpar ?
Salut ! Cum as putea sa verific credibilitatea unu magazin online de orice fel ! Adica daca o comanda va ajunge la mine sau nu ?
Cum sa nu imi iau teapa cand cumpar ?
Mai greu e cu magazinele online care iti livreaza produse defecte.
Ca sa nu-ti iei teapa verifica pe google ce impresii au si alti clienti care au cumparat din respectivul magazin.
Da, exact, cauti pe Google "teapa nume_magazin", "plasa nume_magazin" etc... sper ca ai prins ideea. Uite un exemplu.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Eu tocmai am dat o comanda de la mediadot si pe vineri ar trebui sa vina, o sa ma uit cu o atentie mai mare la produsele comandate...
Eh, dadeam si eu un exemplu.Poate cineva a avut ghinion (si acel cineva mai are si blog) iar altii n-au avut nicio problema cu magazinul. Daca te intereseaza, uite aici un feed cu reactii pe bloguri la magazinele online romanesti.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Eu as avea in vedere urmatoarele:
- google search, sa vad ce spun altii despre magazin. Desigur, vor exista probleme si nemultumiti pentru orice pe lumea asta, deci nu ar trebui sa consideri parerile altora un factor decisiv.
- daca au un blog/forum pe site. Ce spun userii despre servicii, care sunt problemele intampinate, dar mai ales cum reactioneaza staff-ul la acestea.
- recomandari ale prietenilor (word of mouth)
- situl respectiv. Daca e plin de erori sau arata urat. Daca nu corespund pozele cu produsele afisate.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
eu vreau sa stiu daca se poate veridica altfel firma ... fara sa cauti pe forumuri , ca de exemplu gasesti un site despre care nu s-a postat pe forum nimic !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)