5th February 2014, 11:25
2 out of 2 members found this post helpful.
My friend, si eu sunt client BCR de vreo 6-7 ani. Comisioane ai peste tot. Mai mici sau mai mari. EU insa sincer, daca am de ales intre o banca cu comisioane mai mari, dar serviciu ireprosabil si una care are comisioane mai mici dar un serviciu de rahat, prefer prima varianta. Sa nu crezi ca mutandu-te la o lata banca te vei imbogati din economia care o faci din comisioane mai mici.
Stii tu vorba evreului .... suntem prea saraci pentru a ne permite lucruri ieftine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
5th February 2014, 11:35
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am de la ING si BCR. Interfata de la ING mi se pare mult superioara si e mult mai usor de folosit. Eu n-am avut probleme cu ING si i-as recomanda mai departe. Nici cu BCR n-am avut probleme, dar mi se pare mai aiurea si a si fost in "mentenanta" de cateva ori cand am avut nevoie sa fac tranzactii.
Deci, eu recomand ING.
5th February 2014, 12:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Am avut conturi (inclusiv internet banking) la: ING, BCR, BRD, Transilvania, Alpha Bank, Millennium.
Dupa parerea mea, cele mai bune servicii (usurinta in exploatare) le are ING si cele mai proaste BRD - in special pt internet banking.
Am ramas loial la ING si BCR.
(ING nu are cele mai mici comisioane dar are cele mai bune servicii)
Referitor la comisioane, aici, per total sunt cam la fel, difera insa unele aspecte; de exemplu: de la BCR se puteau retrage bani de la ghiseu fara comison prin CDD-uri, ... RBS - daca aveai pese o anumita suma la ei puteai sa retragi fara comision si avei un schimb valutar f bun - aproape de cursul BNR - mai primeai si cadou un pix Montblanc
.