Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 75

Subiect: Internet Banking la bancile din Romania: Impresii

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dobre Petronel Vezi Post
    Câte ceva despre pachetul X-Teen de la BCR pe care-l am de o vreme.

1. Internet Banking nu au vrut să-mi dea, n-am 18 ani.
    2. Până la urmă beneficiez de Mobile Banking și Sms Alert, amândouă sunt varză.
    - la sms alert ar trebui să primesc sms când ies/intră peste 100 lei în/din cont. Din 5 tranzacții peste 100 lei, doar la 1 singură am primit sms.
    - Mobile Bankingul, unde apelez *183# să văd ce sold am/istoric tranzacții, totul se actualizează după 2-5 ore de la tranzacția efectivă.
    - am comision 0 la scoaterea de la bancomat, asta e bine.
    - mi s-a spus că am comision de administrare 0, hârțoagele n-am avut răbdarea să le citesc, dar mi-au tras vreo 10-15 lei din cont fără să știu despre ce e vorba.
    Daca nu citesti contractul si nu stii exact despre este vorba de ce iti mai dai cu parerea?

BCR nu trimite SMS pentru toate tranzactiile din cont.
    In tranzactii mobile ti se actualizeaza dupa ce se valideaza / respinge tranzactia.
    BCR nu are comisioane fara detalii, toate tranzactiile sunt detaliate si stii exact pentru ce ti se iau comisioane pentru ca sunt inregistrate separat:
    Voucher: 2015080103899041 / Incasare Taxa pentru transmitere extras prin posta pt contul: 25**************3,Nr Ordin de plata:2015080100047831 -2,00 RON
    Voucher: 2015062936080098 / Canal NETBKT - Operatiuni fara numerar - In sistem intrabancar BCR - Plati PF pentru tranzactia cu voucherul 2015062936080098 -2,00 RON

Voucher: 2015072180543986 / Incasari interbancare in lei - PF pentru tranzactia cu voucherul 2015072180543986,Nr Ordin de plata:NONE -4,00 RON
    Iar pentru tranzactiile unde ai gratuitate ti se iau comisioane normale dar ti se restituie la inceputul lunii urmatoare.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 9th August 2015 la 16:54.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu vorbesc din ce mi-a spus tipa care mi-a deschis contul. Pentru 10-15 lei pe care-i iau ei din nu stiu ce motive nu se merita sa-mi pierd timpul citind hartoagele alea.
    Mi-a zis comisioane 0. - nu am. Mi-a zis ca primesc SMS de fiecare data cand intra/iese vreo suma din cont, indiferent de cat de mare e. - nu primesc.

adriand este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    Nu recomand nici eu raiffesein. comparativ cu alte banci, mi se par f mari comisioanele, plus ca ai si abonamentul lunar destul de mare >40 ron. Pentru o firma cu peste 20-30 tranzactii lunare platesti peste 100 Ron numai comisioanele bancii.
    Exact, de asta si eu vreau sa renunt. Te obliga la pachet bronz cu abonament lunar, comisioane mari. Oscilez spre ING.

Sergiu B. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Mediaș
    Posturi
    56
    Putere Rep
    27

Implicit

Utilizez serviciile ING de 5 ani, iar de 3 ani utilizez și serviciile lor de internet banking (cu token).
    Sunt mulțumit de ele, nu am avut niciodată probleme.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Sergiu B. Vezi Post
    Utilizez serviciile ING de 5 ani, iar de 3 ani utilizez și serviciile lor de internet banking (cu token).
    Sunt mulțumit de ele, nu am avut niciodată probleme.
    Anterior am recomandat ING, in continuare recomand pe partea de IB insa au facut cateva schimbari care ma deranjeaza. Au introdus o taxa de 1,5 lei pentru retragere de la ATM-urile lor (daca nu aduci un venit constant pe card) iar cand am retras de la Raiffeisen am observat ca mi-au tras 5 lei (inainte imi luau pe jumatate).

M-am uitat la concurenta si nu prea ma atrage nimeni. Unele nici nu stiu sa isi promoveze serviciile pentru ca iti ia o zi sa cauti ce vrei si sunt sanse sa nu afli decat dupa ce dai un telefon sau te duci la ghiseu.

In prezent ma intereseaza sa stiu daca are cineva IB la Carpatica, CEC sau Raiffeisen (doar bancile astea le mai am in oras). Facand o comparatie cu ING, credeti ca se merita sa ma mut la una din ele !? Iau in considerare nu doar IB ci comisioanele de retragere de la ATM-uri sau dobanzile la economii.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

ING va face cateva modificari majore si la conturile business de la 1 septembrie: introduce o taxa unica lunara de administare cont de 25 lei care devine zero daca se fac mai mult de 10 tranzactii (nu toate tipurile de tranzactii intra in acestea 10). Plus toate comisioanele vor fi marite si apar unele noi... Pentru cei care nu fac cele 10 tranzactii lunare si erau multumiti cu cei 10 lei / luna, le recomand Banca Feroviara. Iar pentru conturile personale - LibraOnline.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Mediaș
    Posturi
    56
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Anterior am recomandat ING, in continuare recomand pe partea de IB insa au facut cateva schimbari care ma deranjeaza. Au introdus o taxa de 1,5 lei pentru retragere de la ATM-urile lor (daca nu aduci un venit constant pe card) iar cand am retras de la Raiffeisen am observat ca mi-au tras 5 lei (inainte imi luau pe jumatate).

M-am uitat la concurenta si nu prea ma atrage nimeni. Unele nici nu stiu sa isi promoveze serviciile pentru ca iti ia o zi sa cauti ce vrei si sunt sanse sa nu afli decat dupa ce dai un telefon sau te duci la ghiseu.

In prezent ma intereseaza sa stiu daca are cineva IB la Carpatica, CEC sau Raiffeisen (doar bancile astea le mai am in oras). Facand o comparatie cu ING, credeti ca se merita sa ma mut la una din ele !? Iau in considerare nu doar IB ci comisioanele de retragere de la ATM-uri sau dobanzile la economii.
    Și pe mine m-a enervat când am văzut taxa de 1,5 lei per retragere, dar nu îndeajuns de mult încât să plec la o altă bancă, toți au comisioane mai mari de atât.
    Aștept să văd cum evoluează lucrurile, iar dacă mai introduc vreo taxă încerc să caut o bancă mai bună.

Și încerc să evit băncile mai puțin cunoscute precum Libra sau Banca Feroviară. Nu îmi inspiră deloc încredere.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Sergiu B. Vezi Post
    Și încerc să evit băncile mai puțin cunoscute precum Libra sau Banca Feroviară. Nu îmi inspiră deloc încredere.
    Sergiu, fi sincer... cate zile iti sta banii in cont de cand ii primesti?? Despre ce incredere vorbim?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Mediaș
    Posturi
    56
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Sergiu, fi sincer... cate zile iti sta banii in cont de cand ii primesti?? Despre ce incredere vorbim?
    Nu rulez eu sume prea mari, dar e vorba de securitate, în primul rând.
    Apoi important mai e și numărul de ATM-uri, POS-uri șamd, disponibilitatea celor de la asistență clienți.

SKYZZ0 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th July 2015
    Posturi
    32
    Putere Rep
    0

Implicit

Niste informatii noi de spre BT IB? Am card la ei si as vrea in curand sa activez acest serviciu.
    Vreau sa stiu cum se misca, rata de refresh, comisioane...

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chestionar Internet-Banking
    De Gabriel Puscuta în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 22nd June 2011, 11:56
  2. Adsense fura la impresii?
    De Nosfer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th July 2008, 23:05
  3. Impresii despre site - www.pescuitmania.ro
    De mariuskele în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15