-
A trecut un an de la ultima postare, eu folosesc [din pacate] BCR, deja m-au disperat cu comisioanele, plus ca desi poti deschide conturi online, nu le poti inchide. Asa ca va cer sfatul la ce banca sa ma mut. Iata cam ce imi doresc:
1) Token
2) Acceptat de Adsense [ cred ca nu sunt probleme, dar totusi..]
3) Comisioane mici [ macar la transferuri intre conturi de la aceiasi banca ]
4) Deschis/ inchis conturi online [ Lei, Euro/USD ].
5) Transfer PayPal [ daca e posibil cu datele primite direct in contul de internet banking ]
-
My friend, si eu sunt client BCR de vreo 6-7 ani. Comisioane ai peste tot. Mai mici sau mai mari. EU insa sincer, daca am de ales intre o banca cu comisioane mai mari, dar serviciu ireprosabil si una care are comisioane mai mici dar un serviciu de rahat, prefer prima varianta. Sa nu crezi ca mutandu-te la o lata banca te vei imbogati din economia care o faci din comisioane mai mici.
Stii tu vorba evreului .... suntem prea saraci pentru a ne permite lucruri ieftine.
-
Eu am de la ING si BCR. Interfata de la ING mi se pare mult superioara si e mult mai usor de folosit. Eu n-am avut probleme cu ING si i-as recomanda mai departe. Nici cu BCR n-am avut probleme, dar mi se pare mai aiurea si a si fost in "mentenanta" de cateva ori cand am avut nevoie sa fac tranzactii.
Deci, eu recomand ING.
-
Am avut conturi (inclusiv internet banking) la: ING, BCR, BRD, Transilvania, Alpha Bank, Millennium.
Dupa parerea mea, cele mai bune servicii (usurinta in exploatare) le are ING si cele mai proaste BRD - in special pt internet banking.
Am ramas loial la ING si BCR.
(ING nu are cele mai mici comisioane dar are cele mai bune servicii)
Referitor la comisioane, aici, per total sunt cam la fel, difera insa unele aspecte; de exemplu: de la BCR se puteau retrage bani de la ghiseu fara comison prin CDD-uri, ... RBS - daca aveai pese o anumita suma la ei puteai sa retragi fara comision si avei un schimb valutar f bun - aproape de cursul BNR - mai primeai si cadou un pix Montblanc :) .
-
Eu folosesc Raiffeisen de cativa ani buni si sunt multumit. Nu am avut probleme.
-
Raiffeisen. E bun. eu recomand
-
Raiffeisen folosesc, nu au cele mai mici comsioane dar eu sunt multumit de servicii.
P.S. Precizez ca poti deschide contul online, dar il inchizi doar la banca.
-
Folosesc internet banking de la Banc Post. Au comisioane mici si servicii decente.
Off: La BCR cel mai mult ma enerveaza faptul ca iti ia un anumit comision daca mergi la ghiseu sa depui bani in contul cuiva.
-
Eu ma bazez de 10 ani pe BT si pana acum s-au dovedit orientati catre client.
Singurul lucru pe care il reprosez este faptul ca atunci cand iau din buzunarul stang sa pun in buzunarul drept sunt taxat de 2 x... dar e un neajuns peste care pot trece cu vederea...
-
Salut,
Am avut BRD si pot spune ca m-au omorat comisioanele la orice miscare.
De aproximativ o luna mi-am facut card ING si internet Banking si nu am comisioane la transferuri si nici la depuneri. Insa trebuie sa rulez cel putin 700 lei pe luna pentru a nu fi comisionat cu 1.5 lei la retragerile de la ATM.
Din ce am vazut in piata ei mi se par cei mai ok din acest punct de vedere.