-
Eu am la Credit Europe Bank de 2 luni, pe firma.
- Am primit DigiPass-ul gratuit de la banca, dupa 2 sapt. de la depunerea cererii, desi firma era abia infiintata.
- In cazul in care pierd DigiPass-ul, taxa de inlocuire este de 50 euro.
- Banii primiti se vad pe net in max 12 ore. Am observat comision de 1 ron/op.
- Am trimis o singura data si mi-a luat comision 4 ron (la 400 ron trimisi -presupun comision de 1%, insa trebuie sa mai trimit alte sume, sa ma conving)
- La trimiterea banilor, mi s-a confirmat ca acestia au ajuns efectiv la destinatie ziua urmatoare.
- Comision extras de cont: 0.5 ron
Prima data am reusit sa blochez contul pentru ca nu stiam prea bine cum sa ma loghez (doh!), insa in 10 minute a fost reactivat. Suportul telefonic este EXCEPTIONAL (le dai mail si in 30min-1ora te suna ei si iti explica tot ce trebuie).
-
Am IB de la ING pt mine si de la Banca Transilvania pe firma. ING e super mi-au dat si un gadget mic cu care ma pot juca, sa generez coduri, platesc facturi si alte magarii. Nu-i chiar asa de util si-l poti pierde usor, da na, ma simt mai businessman cu el in buzunar :D
P.S. Serviciul la ING m-a impresionat. La birouri tinere primitoare si zambarete care iti zic domnule desi intrii in pantaloni scurti si tricou, iti raspund la orice intrebare, iti rezolva destul de repede problemele si par destul de informate (de exemplu la BRD la mai multe ghisee am pomenit de PayPal sau Google Adsense si se holbau la mine, la ING stiau toate procedurile paypal si chiar si cu primitul banilor de la valueclick au stiut sa imi zica).
-
Folosesc BT24 de la Banca Transilvania. Interfata ( ca si grafica ) nu e una exceptionala, nici structura aplicatiei ... insa iti faci treaba cu usurinta.
Suportul ( pe mail sau telefon ) este rapid, indiferent de problema.
-
@ Tudi - am patit si eu faza cu holbatul cand am fost sa primesc o plata adsense de la BRD.
si eu folosesc HB de la ING si pot sa zic ca e super ok. ieftin, bun si digi pass-u' a fost gratis cand mi-am facut eu homebankingul.
-
Apropos la ING, cand mi-am facut eu au avut ceva reducere pentru studenti si nu am platit absolut nimic pentru 3 conturi, homebanking, digipass, etc. Doar pentru debit card parca am platit o suma modica.
-
iti luau parca dupa 2-3 luni 20 lei pentru intretinere cont si apoi mai luau peste inca 1 an aceeasi suma.
-
Am internet Bancking de la Banca Transilvania,prima oara cand mi-am facut cererea si a venit dupa o saptamana , am fost sa imi iau acele plicuri dar pe unul din ele paroal era invizibila , asa ca m-am dus sa faca o reemitere de parola si a venit peste o luna , dar acum s-a facut un nou serviciu la BT cu un fel de Token prin care se genereaza o parola si nu mai trebuie sa faci toate certificatele ca inainte iar serviciul se misca destul de bine .
-
Eu am ales internet banking de la Raiffeisen Bank din motivul ca orice plata se efectueaza direct de la o sucursala Raiffeisen iti intra automat in contul tau bancar.
-
Eu tot de la Raiffeisen am internet banking. M-am invatat cu interfata, la suport de-am avut nevoie au raspuns destul de repede..
Ce ma deranjeaza este faptul ca acel comision de administrare lunar a ajuns acum la 4.9 lei, de parca este unul care imi numara banii in fiecare zi pentru acest comision
-
Folosesc de la Transilvania
Pro:
- 1 leu comision de animistrare pe luna
- transfer catre alte conturi usor de realizat
- un token frumos si cam atat
Contra:
- este foarte greu de facut plati catre utilitati
- la orice plata se cere un pin suplimentar
- nu exista instructiuni pentru folosirea token-ului
- platile se fac destul de greu (aproximativ 5 minute)
- actualizarea soldului online dureaza 24 de ore