am lansat si noi all - shop . ro
vreau sa stiu cam ce ar trebui sa mai fac pentru imbunatatirea popularitatii site-ului, pentru a avea mai multi vizitatori si mai multe comenzi.
am lansat si noi all - shop . ro
vreau sa stiu cam ce ar trebui sa mai fac pentru imbunatatirea popularitatii site-ului, pentru a avea mai multi vizitatori si mai multe comenzi.
doar un pont: optimizati imaginile la produse ca in halul acesta se distorsioneaza imaginea si sta mai mult la incarcare, uneori blocandu-se la unii cu calculatoare mai slabe.
In primul rand optimizare nu prea vad.
Incepeti si cititi de aici
Mic ghid de optimizare SEO
Vad ca e un oscommerce cu template cumparat probabil. Poate fi optimizat dar necesita interventii in cod.
E concurenta mare pe IT si de aceea trebuie sa faceti promovare puternica. Nu neglijati nimic de la SEO, inscrieri in directoare si alte metode gratuite, pana la publicitate platita (cumparare linkuri text).
Ca metoda de promovare a unui magazin online as mai adauga si cupoanele de reduceri sau codurile de reduceri.
La noi nu prea e raspandita aceasta metoda de marketing , dar in tarile cu ecommerce dezvoltat aceste lucruri functioneaza.
1.Poti scrie articole la publicatii de moda/imbracaminte prin care sa oferi informatii interesante din domeniul respectiv. Deasemenea prezinta pe youtube produsele intr-o forma creativa.
2.Iti recomand sa pastrazi numele magazinului doar pentru o gama de produse. Ex: haine barbatesti sport. Pentru haine barbatesti elegant as prezenta alt nume. Astfel te poti pozitiona in piata...
Pentru mai multe info utile de promovare cauta pe net Al Ries.
Ultima modificare făcută de 2ls2dance; 11th January 2008 la 13:48.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)