8th November 2018, 12:38
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu sunt sigur, dar cred ca cauti efullfilment. Incearca pe Google "efullfilment romania" si vezi site-uri gen Frisbo.
8th November 2018, 22:14
Fan Curier are un serviciu de genul asta disponibil. Nu il gasesti pe site, trebuie vb cu un reprezentant. Si mai sunt si altii, dar nu imi vine in minte acum denumirea.
DAR. Nu iti duce nici unul dintre ei coletul la posta. Ei iti coleteaza produsul si atat. Tu esti cel care trebuie sa trimita un curier la sediul lor, sa preia coletul.
9th November 2018, 10:54
Mi-am adus aminte cum se numește serviciul ăsta: fulfillment.
9th November 2018, 16:03
2 out of 2 members found this post helpful.
Dropshipping?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
9th November 2018, 23:31

Postat în original de
Marius Cristian
Doresc sa apelez la un serviciu folosit de cei care au un site si un stoc de marfa (improspatat sau nu) si nu vor sa se complice cu partea (fizica) a vanzarii.
Cu alte cuvinte externalizeaza partea de depozitare, impachetare si livrare a marfii, ei ocupandu-se doar de magazinul virtual, de contabilitate si, eventual, de reinprospatarea stocului.
Ma intereseaza sa stiu cum se numeste acest serviciu pentru a cauta pe google o firma (sau firme).
In cazul meu lucrurile sunt mai simple: doresc sa organizez un concurs online cu premii (vor fi circa 200 de produse puse la dispozitie) si practic prestatorul ar trebui sa identifice produsul care va trebui "dus" la Posta Romana pentru a fi livrat catre persoana castigatoare din acea zi.
Pot simplifica procedura astfel incat sa fie trimise premiile intr-o singur� zi catre toti cei 7 castigatori dintr-o saptamana, dar cred ca pentru o firma mare, care are rulaj semnificativ, asta nu simplifica prea mult, ar fi un mare avantaj doar pentru o persoana care ar face asta mai rar (ocazional).
Cel mai apropiat terment ar fi fulfillment. E popular pe UK (vezi Amazon FBA), dar in RO nu cred ca am auzit sa se ocupe o companie strict de lucrul asta. Probabil gasesti ajutor la FanCurier, insa, sunt sanse mici sa se complice cu putin produse.
Cunosc pe cineva care a cumparat spre exemplu 3k pixuri si ~5k brelocuri de pe Alibaba si le-a trimis catre Amazon prin FBA. Tot ei se ocupa de packing si delivery.