Postat în original de
Hakuna Matata
Am incercat astazi sa imi duc completarea contului la 100% astfel incat sa fie verificat insa cand merg sa adaug cont bancar imi spune sa adaug un
cont de US desi eu am date de RO. Probabil ca am setat moneda principala in $
Imi cer scuze pentru offtopic dar are cineva idee cum naiba fac sa imi verific contul ...?
Fiind rezident in Romania nu ai cum sa adaugi contul bancar. Platile direct in cont bancar se fac doar cetatenilor cu rezidenti in US. In principiu tu trebuie sa iti adaugi cardul bancar, un Visa obligatoriu dupa cum spunea si un coleg mai sus, sa il confirmi introducand pinul pe care il vei regasi pe extras, iar dupa aceea sa trimiti un scan dupa documentele de identitate (CI, permis, pasaport, ) si dupa o factura de utilitati. Atentie, astia de la paypal sunt ciudati, adresa din buletin trebuie sa corespunda cu adresa din cont, deasemenea factura de utilitati trebuie sa fie pe numele tau si la fel, adresa sa fie aceeasi. Altfel, daca dai peste un indian la suport cu care nu te poti intelege, o sa te trezesti cu bucurii.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!