Vanzari ebay - pericol real?
Salutare. De ceva vreme m-am apucat sa cumpar de pe ebay si sa vand pe ebay dar nu prea am increde in "baietii" de la paypal. Am citit cateva povestioare in care lumea se plangea ca au ramas cu banii blocati in paypal si m-am cam speriat. Conturile mele (ebay si paypal) dateaza din 2012. Acum un an sau doi ani cei de la paypal mi-au inghetat fondurile din paypal si m-au pus sa le trimit o gramada de hartogaraie dupa care mi-au deblocat contul (aveam cam 400 usd) DECI AM FOST VERIFICAT . Recent am inceput sa cumpar/vand pe ebay si azi am facut doua vanzari de 1600E.Momentan am 800E in cont, incasati in urma unei vanzari facute azi.. Chestia este ca mai e inca o persoana interesata de un produs si daca il cumpara o sa ajung 1300E in paypal lucru care ma face cam nelinistit. Nu vreau sa scot banii deoarece banca o sa ma taxeze destul de mult la schimbul valutar si oricum doresc sa ii reinvestesc in alte item-uri pe care am de gand sa le listez tot pe ebay.Momentan am 5 item-uri la vanzare cu o valoare total de aprox 4500E si pe care ma astept sa le vand in maxim o luna iar daca nu o sa am licitatii la care sa particip o sa fiu obligat sa ii tin in paypal. Intrebarea mea este: Sunt adevarate povestile in care paypalul blocheaza banii FARA MOTIV? Este cineva care a ramas cu banii blocati definitiv, in urma unor tranzactii realizare corect? Multumesc