Floki nu inteleg la ce te referi cand spui ca ar trebuii sa invat eu la modul serios??? Singura mea problema este ca m-am saturat de ''experti'' in online. Zilnic dar zilnic ma suna de la diferite firme sa imi promita ei marea cu sarea...Un exemplu azi m-au sunat de la nustiu ce firma de advertising sa imi propuna sa optimizes SEO site-ul pe care il am....I-am explicat doamnei ca sunt dispus sa colaboram prin contract daca ea imi garanteaza ca o sa ajung in prima pagina google dupa urmatoarele cuvinte cheie ....Piese Auto...A tusit ea de vre-o 2 ori in telefon si a inceput sa imi explice ca facem un contract si ca ei in x-luni ma aduc in prima pagina dupa 3 cuvinte cheie....piese auto si x.....Ea imi tot spunea ca e concurenta prea mare si ca pe 2 cuvinte nu imi garanteaza nimic s.a.m.d....Vreau sa va spun ca nu am nici cea mai mica cunostinta de SEO....Cand am primit site-ul actual nici macar in google nu aparea, sa indexat dupa 3 saptamani prin pagina 67 l-am gasit daca imi aduc eu bn aminte...Si uite ca asa necunoscator cum sunt eu m-am interesat prin toate forumurile am luato cu inceputu, am facut conturi la analitycs la wmt etc...si astazi fara nici un ban investit in seo site-ul meu este in prima pagina din google pe ''piese auto bucuresti'' unde doamna care ma sunat azi imi zicea ceva de 600 euro pentru 3 cuvinte cheie....Poate am avut noroc ma gandesc si din cauza la sutele de directoare unde l-am bagat manual si la zecile de conturi pe toate retelele de socializare si nu numai pe care i le-am facut....Acum precizez ca numai stiu ce sa ii fac sa il indexez si doar dupa piese auto in prima pagina (el fiind in pag.3)....Deci cu expertii mai ales pe nisa mea m-am lamurit....Auto hut care e de 2000 ori mai mare ca si magazin decat mine...are aceleasi errori in site si e facut pe aceeasi platforma tecdoc hack-uita! Nu o sa dea nimeni nu stiu cate zeci de mii de euro pe o platforma cu licenta atata timp cat furnizorii actuali de piese auto nu iti dau acces la baza lor de preturi si stocuri! Pe alte nise nu stiu cum e si sincer nici nu ma prea intereseaza, in legatura cu piesele auto e putin mai complicat.....