Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Experiente Retur PcGarage.ro

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Same here. Am luat mai multe componente pe PJ (de la emag)... si am returnat o placa de baza pe motiv ca era mATX (iar eu voiam ATX), deci comandasem gresit. N-au comentat nimic. La fel am facut si cu un telefon mobil... care avea 1px mort, dus la sediu, aratat problema, incasat banii in 5 minute. Intradevar... este ceva mai scump, dar iti poti permite luxul de a returna spre deosebire de altii.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

@Marius, nu stiu ce sa zic, poate ai fost tu mai ghinionist. Eu cumpar de mult timp de la emag atat pentru mine cat si pentru prieteni sau familie si n-am avut probleme nici cu garantiile, nici cu retururile si nici cu schimbarile de produse sau returnarea banilor. Stiu persoane care au returnat electrocasnice mari pentru simplu fapt ca nu au fost in stare sa masoare spatiul care il aveau si nu le incapeau in bucatarie si asta fara cearta, fara "de ce-uri", "nu putem" sau "opc" la telefon. Daca pe partea de afiliere le puteam reprosa anumite chestii, in ceea ce priveste magazinul si relatia magazin - client chiar sunt ok, poate cei mai ok din Romania la ora actuala

@Casperel, pe langa faptul ca sunt putin mai scumpi si gama de produse este mai mica fata de pcgarage cel putin.
    Oricum, e ce spune aici croif e foarte corect. Cand cumperi pe PF cumperi de unde e mai ieftin (desi si aici trebuie avut grija in caz ca e nevoie de garantie) iar cand cumperi pe PJ cumperi de la eMag. Daca mai stiti alte magazine care accepta retururi pentru PJ haideti sa facem o lista cu ele.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 29th March 2014 la 10:05.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Problema mea cu emag a fost ca, dupa ce-am primit laptopul din garantie i-am facut poze sa vada ce-au stricat si le-am trimis pe mail. Au zis ca poate eu am produs defectiunea dupa ce l-am primit. Ca sa vezi idioti. Greu au acceptat ca sa-l faca, desi au zis ca trebuie sa mai stau 2 saptamani fara el. Deci 2 a fost cu inca 2 se facea 1luna. Am renuntat si nu l-am mai trimis dar nici n-am mai luat nimic de la ei desi eram client fidel.

Eh, de atunci m-am indreptat spre altii si bine am facut. Oricum chestiile ce le face PcGarage cu refuzul returului pentru produsele care clar au probleme mi se par de kkt. Persoana fizica sau juridica, nu conteaza. Oricum si legea e aiurea, clar, dar nu ti cont de lege cand vrei sa ai clienti multumiti care pot sa mai cumpere de 10 ori mai mult pe viitor si cu care sa nu ai nici o problema.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Experiente noi
    De Rapsodia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd January 2014, 09:20
  2. Vand voucher pcGarage
    De c|neva în forumul Vouchere/Cupoane Magazine
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th June 2013, 12:47
  3. script azerty/pcgarage
    De kmedia în forumul Client side
    Răspunsuri: 3