pgabriel- nu ma deranjeaza banii pierduti ca nu e mare suma, dar in ceea ce priveste timpul ma omoara; comanda trebuie preluata, verificare stoc, trimis mail de confirmare, scris factura,impachetare, scris buletin de expeditie, scris mandat, scris borderou, drum la posta, stat la coada, trimis mail de confirmare a livrarii, dat telefoane etc. la care se mai adauga timpul pierdut in contabilitate cu coletele retur; asta e principala mea problema
marius- In medie transportul la o pereche de cizme ma costa 8,5 RON prin Posta Romana si 36 RON prin curier rapid. Momentan sunt la inceput si chiar nu pot sa imi permit sa platesc eu curierul. Singura solutie ar fi sa cresc preturile pe site dar astfel o sa scada comenzile. Dar cum spuneai tu, asta e comertul electronic romanesc![]()
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Poate ma insel, dar am imresia ca zambesti ironic de sus, Marius... Lasi impresia ca stii mai multe, si sunt convins ca datorita experientei pe e-commerce stii multe lucruri si trucuri, insa nu esti dispus sa spui mai multe celor "mici si prosti"... Daca e asa, e urat din partea ta... daca nu, imi cer scuze, inseamna ca ma insel eu...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Clientul la noi poate alege sa expediem prin posta romana, prioripost sau curierat fiecare are timpul de expeditie si pretul (posta romana 2-3 zile - 5 LEI ). Dupa ce expediem comanda fiecare va primi un sms si un email in care li se confirma expedierea coletului ! Retururi avem cam 1-4 pe luna din +100 expediate ! Daca observam ca dupa 5-8 zile de la expediere clientul nu a trimis rambursul, il sunam sa vedem daca a primit sau nu, daca nu il sfatuim sa se duca la cel mai apropiat oficiu postal pentru a ridica coletul !!! Deci incercati sa informati cat mai mult clientii cand a fost expediata comanda, cand va ajunge, cum va ajunge ...
Exact. Good Point!
Merci pt sfaturi.
Eu procedez la fel, mail-uri de confirmare, telefoane, etc. Tu ai un procent atat de mic al retururilor deoarece clientii tai sunt marea lor majoritate de gen masculin. Nu vreau sa par acum misogin dar cu femeile se colaboreaza mai greu pe internet. Sunt femei cu care am colaborat excelent, dar sunt si multe visatoare care uita in fiecare zi sa ridice coletul, care dupa ce trimit comanda imi spun ca o gasit ceva mai bun in magazin si nu o mai vrea, care zice ca a plecat din localitate sau care pur si simplu nu raspunde la telefon.
Inainte de papucei.ro am avut un site cu care vindeam incaltaminte pt barbati. Foarte rar s-o intamplat sa nu ridice coletul.
Ok. Te-ai gandit sa targetezi site-ul si catre barbati? De exemplu: "Cumpara un cadou sotiei/prietenei tale." Asta e un mesaj publicitar adresat exclusiv barbatilor pe care poti eventual sa il ataci prin text ad-uri. Toata lumea stie ca "gestul conteaza", deci chiar daca ii iei nevestei niste pantofi pe care n-o sa-i poarte niciodata, simplul fapt ca ti-ai dat silinta te va face sa cresti in ochii eiEu zic ca or sa fie destui barbati dispusi sa cumpere "papucei" pentru neveste.
Lucian
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)