Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 52

Subiect: Se prefera platforme e-commerce la cheie sau cele inchiriate ?

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

@puthre: Credeam ca ti-ai dat seama ca greoaie si greu de modificat nu a insemnat repetitia aceluiasi lucru. Greoi a fost cu sensul de lent, aka "se incarca greu" de la prea multe pluginuri, framework-uri si librarii js indesate in platforma.
    Legat de "experienta prestashop" am vorbit si in numele colegilor, care din pacate nu se deranjeaza sa-si faca cont aici sa va povesteasca problemele de care s-au lovit. Dar e mai interesant sa bagi un "Cherry picking"

Am incercat sa fiu destul de coerent si sa explic clar ce vreau sa zic. Daca tie ti s-au parut greseli de logica flagrante, ma retrag

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Butcher Vezi Post
    Credeam ca ti-ai dat seama ca greoaie si greu de modificat nu a insemnat repetitia aceluiasi lucru. Greoi a fost cu sensul de lent, aka "se incarca greu" de la prea multe pluginuri, framework-uri si librarii js indesate in platforma.
    Am incercat sa fiu destul de coerent si sa explic clar ce vreau sa zic. Daca tie ti s-au parut greseli de logica flagrante, lol.
    Am explicat foarte clar la ce m-am referit.
    Pai nici nu am zis ca ar fi insemnat acelasi lucru. Greseala pe care o faci este sa tragi o concluzie generala despre TOATE solutiile Open Source pe baza unei experiente proprii particulare cu UNA din solutii.
    E ca si cum eu as spune ca solutia voastra e o porcarie (de fapt toate solutiile proprietar, nu numai a voastra) pentru ca am cumparat la un moment dat o solutie proprietar si era o porcarie.
    Genul asta de rationament nu ajuta pe nimeni.
    Caut cu jingle.ro.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Lucrez inca din 2007 la o solutie de magazin online custom
    Va luat 6 ani ca sa faceti ce face programatorul cu care lucrez eu in max 5 luni si asta lucrand lejer la el? ... sau ati mai facut si altceva? [inteleg ca esti pe salariu]

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Unde am zis eu ca sunt o porcarie ?

Am prezentat modul nostru de lucru, si felul cum abordam acest domeniu, pentru a aduce un plus valoare acestui topic.

Am lucrat si cu opencart, presta si magento. In evul mediu, cu osCommerce. De ce am ajuns la o solutie custom? Pentru ca nu am fost multumit de chestiile insirate anterior.
    Ca dezvoltam noi o porcarie sau nu, e irelevant pentru acest topic.

Iar ca rentabilitate, e mai usor sa vinzi ceva custom, decat ceva opensource perceput ca si gratuit, oricat de potent sau impotent e departamentul de sales.
    Ultima modificare făcută de Butcher; 19th June 2013 la 16:02.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Va luat 6 ani ca sa faceti ce face programatorul cu care lucrez eu in max 5 luni si asta lucrand lejer la el? ... sau ati mai facut si altceva? [inteleg ca esti pe salariu]
    Emag a mai facut si altceva in afara de emag? Sunt o gashca intreaga acolo. Sau baietii care lucreaza la pcgarage. La asa intrebare, asa raspuns
    O sa lucram pana la sfarsitul vietii. Nu toti suntem la fel de eficienti ca programatorul tau

P.S: "v-a luat"
    Ultima modificare făcută de Butcher; 19th June 2013 la 16:06.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Emag a mai facut si altceva in afara de emag ? La asa intrebare, asa raspuns Sau baietii care lucreaza la pcgarage.
    O sa lucram pana la sfarsitul vietii. Nu toti suntem la fel de eficienti ca programatorul tau
    O iei personal, si nu te ajuta cu nimic. Critica e constructiva, daca vrei sa o accepti.

Tu vorbesti de emag si altex, in comparatie cu un chiosc, si nu e chiar ok. eMag nu vinde solutii ecommerce, au alte probleme de rezolvat.

Tu vrei sa ne vinzi o solutie ecommerce, care ar trebui sa fie superba, dar fara demo. E un proverb despre vanzarea castravetilor la gradinari. Nu merge. Ori ne dai demo, si-ti asumi critica, ori incheiem polemica asta, si incerci sa vinzi aceeasi poveste clientilor tai.

Cum nu e reclama si nici seo, atunci vorbim vorbe.

Iar faptul ca nu sunteti eficienti, e o problema majora, nu una de ras (emoticon ). Cu siguranta o solutie ecommerce opensource are in spate, sute sau mii de programatori ( comunitatea ), care toti adunati sunt mai eficienti decat 1-2 programatori. Dar ei macar inteleg lucrul asta.

Dezvoltati solutia inca 100 de ani, cine va tine? Piata?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Din cate stiu eu emag vinde produse tangibile de larg consum nu ofera scriptul pe care sa puna altii produse online

Parca asa este sau ma insel?

Emag a mai facut si altceva in afara de emag? Sunt o gashca intreaga acolo. Sau baietii care lucreaza la pcgarage. La asa intrebare, asa raspuns

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Noi castigam daca afacerea clientului are succes.. Alt model de business. Nu vindem "scriptul". De asta il dezvoltam in continuu.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Acum am inteles ce faceti voi acolo si ca un script tot un script ramane dar in cazul vostru unul dezvoltat continuu.

Mult succes!

Noi castigam daca afacerea clientului are succes.. Alt model de business. Nu vindem "scriptul". De asta il dezvoltam in continuu.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Acum am inteles ce faceti voi acolo si ca un script tot un script ramane dar in cazul vostru unul dezvoltat continuu.Mult succes!
    Eh e greu de explicat, e modelul despre care intreaba Cosmin in topic. Inchiriem, nu vindem.
    Clientul primeste suport continuu, module, newslettere, seo, shop-ul lui evolueaza. Suna de revelion sau blackfriday daca are probleme. Primeste niste servicii, nu "scriptul". Nu ii vindem un prestashop modificat, dupa care nu te mai intereseaza nimic. (desi ii oferim si asta daca insista). Se dezvolta o relatie de lunga durata benefica pentru ambele parti.

Sper ca ai inteles acum. www.gsmnet.ro nu e un chiosc si nici www.nemira.ro
    Iar www.altshop.ro creste continuu. Iar astea sunt doar cateva.

Succes si voua!
    Ultima modificare făcută de Butcher; 19th June 2013 la 16:35.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkurile pe platforme web 2.0
    De I.Alex în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th February 2012, 12:43
  2. Recomandari platforme forum si pluginuri seo?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th January 2012, 03:47
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th October 2009, 22:13
  4. Cele mai cautate cuvinte cheie din 2008
    De Catalin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 21st February 2009, 21:59
  5. 8000 cele mai platite cuvinte cheie
    De Paul Apostu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2007, 23:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •