Cu ce "furnizori" ati lucrat? Ce va place la ei?
Ce recomandati dintre CardAvantaj, StarBT, Garanti, BRD Finance, Cetelem etc... ?
Cu ce "furnizori" ati lucrat? Ce va place la ei?
Ce recomandati dintre CardAvantaj, StarBT, Garanti, BRD Finance, Cetelem etc... ?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Ma tem ca pe forum suntem mai multi oameni de seo decat comercianti.
Te invit sa intrebi acelasi lucru si pe un grup yahoo specializat pe comert electronic, desi e posibil sa gasesti deja un raspuns acolo comert_electronic : Comert electronic
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
poti incerca Garanti - are o promovare buna a cardului BONUS.
Eu am lucrat in trecut (prin 2007, 2008 si 2009) cu BRD Finance si Raiffeisen, la un moment dat a mers foarte bine cu BRD Finance, dar pe atunci dobanzile erau altele si creditele se aprobau in 60 de minute, s-au facut bani buni in vremea aceea, romanul era in stare sa-si cumpere si bilete de autobuz cu plata in rate.
Mi-a placut la BRD Finance ca lucrau foarte rapid, iar la vremea aceea toata lumea vroia aprobare repede, cat mai repede. Eu la acea vreme aveam un magazin offline si unul online, iar cei care cumparau online defapt sunau si veneau la sediu cu actele pentru credit, acum nu stiu cum sta romanul cu increderea in mediul online mai ales la faptul ca trebuie sa-ti trimita actele prin mail, etc.
In momentul actual din cate stiu merge bine CardAvantaj, defapt ei merg bine de prin 2008-2009, am inteles ca e mai simplu sa cumperi prin ei cu 10 rate lunare.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cel mai cunoscut si mai folosit dintre toate este CardAvantaj. Inca e destul de greu sa obtii multe rate de la ei, fiind la inceput. Cand unul din clientii mei a implementat prima data sismtemul lor de rate, a obtinut 4 rate. Sunt magazine care au si 12 rate, dar trebuie sa ai ceva reputatie.
Pentru sistemul de rate fara card nu prea se inghesuie lumea, fiind destul de complicat.
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)