Au auzit ca se pot face de acum facturi si chitante direct pe foaie alba. Au aparut tot felul de programe pentru acestea. Ce aprobari avem nevoie pentru a scrie direct pe foaia alba ?
Au auzit ca se pot face de acum facturi si chitante direct pe foaie alba. Au aparut tot felul de programe pentru acestea. Ce aprobari avem nevoie pentru a scrie direct pe foaia alba ?
Nu tr nici o aprobare, doar sa fie numeroate in ordine si sa aiba aceeasi serie. Stiu ca se face un fel de act, pe care-l semnezi si stampilezi si il tii in contabilitate.
Eu folosesc din februarie facturile facute de mine.
Decizie interna nu ?
Ceva de genul ...
Decizie interna
Prin prezenta se numeste responsabil pentru evidenta si intocmirea facturilor fiscale, Dl. ………………………., legitimat cu CI, seria …………., nr. ………………….., CNP: ………………, eliberat de ………………. la data de ………………………
Mentionam ca pentru anul 2007, numerele de facturi vor incepe cu: F000001, aceasta fiind seria primei facturi emise.
da, o decizie interna
daca vrei ti-o pot da
da-mi id de messenger ceva si ti-o trimit
Eu am inceput cu "1", nush ce a fost in capul meu. Acum imi dau seama.
Mai pot schimba oare?
vezi ca trebuie sa ai serie si nr. si trebuie sa fie inregistrate, adica sa se stie ca tu anul asta emiti facturi cu seria GIGI07 si de la numarul 000001 pana la 999999
Serban Ghita - my website
la vremea respectiva contabilii mi-au spus sa aloc plaje de numere pentru fiecare gestiune. acum am inteles ca nu trebuia si se pot da ce numere vrei, nu trebuie inregistrate niciunde.
Serban Ghita - my website
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)