Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Pt. Magazin Online - se poate PFA ?

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Deci ca persoana fizica am voie doar un cod CAEN, totusi 4791 asta nu inseamna comert cu amanuntul pentru mai multe tipuri de produse? Adica daca maine vreau sa vand si baloane impreuna cu felicitarile as putea face asta in baza codului meu CAEN ?
    Marius spunea ca ar trebui sa adaug si celelalte coduri aferente CAEN, sau acelea sunt un fel de coduri ramura ?(mai exact cum as putea adauga daca am voie doar unul)

Suna bine si II, comparat cu PFA ar avea ceva dezavantaje, ca din ce ai spus tu pare ca sunt doar avantaje, fiscalitatea e aceeasi ?

Mai citeam ceva despre norma de venit, sau nu se aplica in cazul acestui cod CAEN ?

Multumesc pentru raspunsuri!

P.S Marius, taxele pensie,sanatate,etc nu am mai adus in discutie pt ca tot s-a zis despre ele.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Deci ca persoana fizica am voie doar un cod CAEN, totusi 4791 asta nu inseamna comert cu amanuntul pentru mai multe tipuri de produse? Adica daca maine vreau sa vand si baloane impreuna cu felicitarile as putea face asta in baza codului meu CAEN ?
    Marius spunea ca ar trebui sa adaug si celelalte coduri aferente CAEN, sau acelea sunt un fel de coduri ramura ?(mai exact cum as putea adauga daca am voie doar unul)

Da: este suficient. Insa tu spuneai ca vrei sa si produci/fabrici acele felicitari ceea ce schimba datele problemei.
    Nu doar le cumperi cu 1 leu si le vinzi cu 2.
    Ai voie mai multe coduri CAEN, pentru unele insa trebuie sa dovedesti prin acte ca detii o specializare in meseria respectiva. Cred ca asta e singura scapare a lui Clax din postul de mai sus, care in rest e foarte bun.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Mai citeam ceva despre norma de venit, sau nu se aplica in cazul acestui cod CAEN ?
    Norma de venit se aplica doar unor anumite coduri CAEN: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf..._venit2012.htm
    Pentru Bucuresti, pentru IT, de exemplu, sunt doar:
    6202 : activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei
    6203 : activităţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul

Si interpretarile pot diferi de la fiecare administratie financiara in parte daca pentru a fi eligibil trebuie sa ai doar un singur cod caen sau mai multe.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  3. magazin online
    De flory în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th June 2007, 12:06
  4. Magazin online... Cum?