6th February 2012, 21:59
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Prometeu
Deci ca persoana fizica am voie doar un cod CAEN, totusi 4791 asta nu inseamna comert cu amanuntul pentru mai multe tipuri de produse? Adica daca maine vreau sa vand si baloane impreuna cu felicitarile as putea face asta in baza codului meu CAEN ?
Marius spunea ca ar trebui sa adaug si celelalte coduri aferente CAEN, sau acelea sunt un fel de coduri ramura ?(mai exact cum as putea adauga daca am voie doar unul)
Da: este suficient. Insa tu spuneai ca vrei sa si produci/fabrici acele felicitari ceea ce schimba datele problemei.
Nu doar le cumperi cu 1 leu si le vinzi cu 2.
Ai voie mai multe coduri CAEN, pentru unele insa trebuie sa dovedesti prin acte ca detii o specializare in meseria respectiva. Cred ca asta e singura scapare a lui Clax din postul de mai sus, care in rest e foarte bun.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Prometeu
Mai citeam ceva despre norma de venit, sau nu se aplica in cazul acestui cod CAEN ?
Norma de venit se aplica doar unor anumite coduri CAEN: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf..._venit2012.htm
Pentru Bucuresti, pentru IT, de exemplu, sunt doar:
6202 : activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei
6203 : activităţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul
Si interpretarile pot diferi de la fiecare administratie financiara in parte daca pentru a fi eligibil trebuie sa ai doar un singur cod caen sau mai multe.