Programul de afiliere este in beta.
Va astept.
Programul de afiliere este in beta.
Va astept.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Bun gasit,
Felicitari pentru aniversare si din partea mea Marius.
As incerca sa profit de bunavointa ta pentru a invata din experienta fungift.ro
1. De unde vin cele mai mult incercari de frauda? (Romania sau international)
Desi banuiesc raspunsul, prefer sa aflu si alte opinii.
2. Cam care este proportia intre suportul oferit telefonic si cel prin Internet (prin email sau livesupport)?
M-ar interesa sa stiu daca Romanii pun mai usor intrebari prin Internet sau prefera sa sune la telefon.
Cu multumiri,
Clement
Personal, sunt convins ca prin e-mail]Postat în original de Clement Nicolaescu @ May 13 2006, 05:05 PM) [post=14777
M-ar interesa sa stiu daca Romanii pun mai usor intrebari prin Internet sau prefera sa sune la telefon.
[/QUOTE]
Personal, sunt convins ca prin e-mail, daca support-ul este rapid.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Depinde cat este de hotarat/grabit sa achizitioneze produsul/serviciul respectiv.
Daca ma grabesc sa cumpar ceva dau telefon, raspunsul vine imediat. Majoritatea site-urilor iti garanteaza raspunsul la email in 24 de ore... ceea ce pentru mine este mult.
Cu stima,
Razvan Pop
Pt mine ENORM.Postat în original de Razvan Pop @ May 13 2006, 05:36 PM) [post=14782
Eu ma refeream la 30 minute/ o ora ma]
Majoritatea site-urilor iti garanteaza raspunsul la email in 24 de ore... ceea ce pentru mine este mult.
[/QUOTE]
Pt mine ENORM.
Eu ma refeream la 30 minute/ o ora maxim, cand spun support rapid.
Cred ca pentru toata lumea, mai mult de 1-2 ore e enorm .
Pe de alta parte, un replay la 5 - 30 minute va creste intotdeauna sansele de vanzare cu cel putin 30%.
Dupa parerea mea, un replay prin email rapid (max 10 min) creste sansele de vanzare mai mult decat o convorbire telefonica sau live support.
Asta pentru ca un replay atat de rapid este mai suprinzator decat un raspuns dat la telefon sau prin live support unde toata lumea se asteapta ca cineva sa ridice telefonul si sa i se raspunda.
Sincer sunt de acord prefect.
Am o groaza de produse web cumparate de la firme externe. Si de multe ori am nevoie de raspuns.
La unele produse primesc rapsunsuri in o zi, la altele in 3-4-5 minute.
Vreau sa iti spun ca "inconstient" mi-am facut asa o impresie buna despre firma din urma, incat tot "inconstient" sunt dispus sa scriu despre ei peste tot de bine, desi nu stiu daca e exact asa.
E Psihologic.
Asta ca sa nu spun cat de mult inseamna pt mine un support rapid, cand stau cu o aplicatie deschisa, sau cand am nevoie de ceva urgent. E incredibil de multumitor sa te poti baza pe un support rapid.
<div class='quotetop'>QUOTE(Clement Nicolaescu @ May 13 2006, 05:05 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Bun gasit,
Felicitari pentru aniversare si din partea mea Marius.[/QUOTE]
Multam frumos.
<div class='quotetop'>QUOTE(Clement Nicolaescu @ May 13 2006, 05:05 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
As incerca sa profit de bunavointa ta pentru a invata din experienta fungift.ro [/QUOTE]
Cu cea mai mare placere.. daca pot fi de folos.
1. De unde vin cele mai mult incercari de frauda? (Romania sau international)
Desi banuiesc raspunsul, prefer sa aflu si alte opinii.[/QUOTE]
Romania, categoric.
Din mai multe cauze...
2. Cam care este proportia intre suportul oferit telefonic si cel prin Internet (prin email sau livesupport)?
M-ar interesa sa stiu daca Romanii pun mai usor intrebari prin Internet sau prefera sa sune la telefon.[/QUOTE]
Daca chiar vor suport imediat, suna. Majoritatea folosesc e-mail-ul sa comunice post-comanda, in cazul in care au aparut oaresce schimbari. Inca LiveHelp-ul este folosit de oameni care nu cred in ruptul capului ca dincolo este un operator uman... si dupa ce primesc raspunsul la intrebarea cat fac 4+7 sau cine este ministrul justitiei, zic buna ziua si pleaca
<div class='quotetop'>QUOTE(Clement Nicolaescu @ May 13 2006, 05:55 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Asta pentru ca un replay atat de rapid este mai suprinzator decat un raspuns dat la telefon sau prin live support unde toata lumea se asteapta ca cineva sa ridice telefonul si sa i se raspunda.
[/QUOTE]
Ca vorbesti de surprize... o MARE parte din clientii nostri, desi pe FunGift scrie clar ca facem livrare in toate orasele mari din tara in 24 de ore, ne scriu cat de incantati si super uimiti sunt de viteza noastra de livrare si cum nu se asteptau ei sa le ajunga produsele a doua zi.
Na. Ce sa le zic... B)
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Multumesc Marius.
Ai incercat cumva sa iti formezi "o impresie" (sunt convins ca nu poti calcula) cam care ar fi procentul din total vizitatori care ar fi tentati sa comande ceva dar nu o fac din cauza "lipsei de cultura e-commerce" ?
Sensibili de multi. Avem cel putin un telefon pe zi despre "unde avem magazin fizic.. la ce adresa?". Cateodata reusm sa transformam aceasta intrebare intr-o comanda telefonica...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)