Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 54

Subiect: CSS problems solver

  1. #11
    Avatarul lui Razvan Pop
    Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    28


    Implicit

    Si inca ceva.

    La a:visited este destul sa pui:

    Cod:
    a.inbox:visited {
    
      font-weight: normal;
    
    }
    Cu stima,
    Razvan Pop

  2. #12
    Avatarul lui Toto
    Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    32


    Implicit

    Nu stiu ce sa zic .. e tare ciudat ..

    Vedeti vreun motiv pentru care urmatorul cod css sa nu fie valid si sa nu functioneze in FF ?

    Cod:
    a.inbox:link {
    
    	font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif;
    
    	font-size: 12px;
    
    	font-weight: bold;
    
    	color: #0066CC;
    
    	text-decoration: none;
    
    	font-style: normal;
    
    	padding-left: 5px;
    
    	padding-right: 5px;
    
    }
    
    
    
    a.inbox:hover {
    
    	font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif;
    
    	font-size: 12px;
    
    	font-weight: bold;
    
    	color: #0066CC;
    
    	text-decoration: none;
    
    	font-style: normal;
    
    	padding-left: 5px;
    
    	padding-right: 5px;
    
    }
    
    
    
    a.inbox:visited {
    
      font-weight: normal;
    
    }
    Posibil bug in FF ? Am controlat setarile de stiluri in FF ca sa nu le "override" pe cele din css .. nici vorba de asa ceva .. So ? nu am nici explicatie, nici rezolvare !

  3. #13
    Avatarul lui dsa
    dsa
    dsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th March 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    33
    Putere Rep
    24


    Implicit

    Exista vreo metoda sa pun in cod continutul inaintea headerului dar pagina sa arate normal?

  4. #14
    Avatarul lui Ben Boingeanu
    Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    31


    Implicit

    dsa - daca folosesti: position:absolute in css o sa poti sa pui exact unde vrei sa apara, indiferent de pozitia textului.
    Boingeanu Ben

  5. #15
    Avatarul lui m0n5t3r
    m0n5t3r este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    30th January 2005
    Locaţie
    intre tastatura si scaun
    Posturi
    52
    Putere Rep
    24


    Implicit

    dsa: exista 2 metode mari (tableless, pentru ca se poate face manevra asta si cu tables):
    [list][*]position: absolute, cum ti-a zis si ben; ca exemplu, vezi css-ul si sursa de la cheap.gb.com, e o chestie facuta mai demult de mine; avantaje: it works; dezavantaje: trebuie sa ai grija la inaltimea paginii/dimensiunea content-ului, daca mai pui acolo si un footer poate sa iasa urat[*]float; pui content-ul primul si il float-ezi la stanga sau la dreapta, in functie de unde vrei sa stea meniul, si pui meniul in continuare, eventual tot cu float;avantaje:in functie de dimensiunea ferestrei si css-ul tau, atunci cand nu mai incap cele 2 blocuri in latimea ferestrei, or sa se rearanjeze unul in continuarea celuilalt, un footer cu clear: both se aseaza unde trebuie intotdeauna; dezavantaje: s-ar putea sa nu vrei sa se intample situatia descrisa anterior cu rearanjarea blocurilor, css-ul e mai hacky si trebuie testat sa fii sigur ca merge si in internet exploder, e posibil sa ai probleme si cu opera si safari.
    [list]

    in concluzie, daca iti place sa experimentezi, incearca-le pe amandoua, o sa inveti multe incercand sa le faci sa mearga
    \"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.\" -- Rich Cook

  6. #16
    Avatarul lui andypopa
    andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Salutare lume... poate ma poti ajuta Razvane (sau oricine altcineva)... Am o galerie de imagini scrisa in php/mysql (amanunt) si vreau sa am o pagina impartita in doua randuri. Un rand de 85% si altul de 15%... In ala de 15% vreau pozele mici (aliniate pe centru, evident) si pe ala de 85% vreau poza mare (align=center, valign=middle)... Randurile sa fie inconjurate de bordere de 1px... Aveti vreo idee?

    Respect,
    Andrei

  7. #17
    Avatarul lui Ben Boingeanu
    Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    31


    Implicit

    andypopa - si la desert cu ce te servim? sunt atatea tutoriale care le gasesti atat de usor pe google pt ceea ce cauti tu... arata ca sti sa folosesti motoarele de cautare.

    Apoi, dupa ce ai incercat si nu-ti iese, scrie aicea si te ajutam
    Boingeanu Ben

  8. #18
    Avatarul lui Toto
    Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    32


    Implicit

    Faci selectu' in DB si apoi generezi tabela cum vrei tu.. Nu inteleg de fapt care este problema.. banuiesc ca ai habar de php .. nu ?

  9. #19
    Avatarul lui andypopa
    andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Bai baieti, MII DE SCUZE, am uitat cel mai important amanunt : partile (randurile alea) nu trebuie sa isi modifice marimea cand se incarca pagina... vr sa spun sa nu se micsoreze casutele cand nu sunt pozele incarcate si sa se faca mari ulterior... merci...

    exemplu prost: galeria http://www.fotofemei.ro ... Acolo, fiecare poza are (presupunem) o marime diferita... clickati pe o imagine din galerie... apasati imaginea urmatoare pana dati de o poza cu dimensiune diferita (de cea anterioara, evident)... Vedeti cum butoanele "imaginea precedenta" si "imaginea urmatoare" isi schimba pozitia? tocmai asta nu vreau sa se intample.

    Mii de scuze,
    Andrei

  10. #20
    Avatarul lui Toto
    Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    32


    Implicit

    Eu tot nu inteleg ... Sorry

    PS
    Misto poze.. :oops:

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Adsense Technical Problems
    De big în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 26th April 2009, 01:29
  2. google sitemap problems
    De serban în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th August 2006, 23:41

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •