20th December 2012, 09:49
1 out of 1 members found this post helpful.
@karismasand, No comment.
Deci, daca am inteles eu bine, tu nu aduci linkuri spam catre siteul tau direct. Dar da-i in ca..t pe fraierii care iti publica articole pe siteurile proprii. Ce daca ii F-te google pe ei. Tu ti-ai atins obiectivul, iar siteul tau are bl-uri curate.
Scuze pentru limbaj, dar nu e tocmai fair ceea ce faci tu. Iti bati joc de munca oamenilor care pana la urma iti ofera o resursa de building gratuita. De ce in locul linkurilor de tip spam nu trimiti doua trei linkuri de calitate? Aaa, asta ar costa niste banuti in plus, si, de ce sa beneficieze si gazda de un plus de autoritate? Ca doar nu e al tau siteul, NU?
Ultima modificare făcută de Robert; 20th December 2012 la 09:55.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
20th December 2012, 10:21
1 out of 1 members found this post helpful.
Problema se reduce de fapt la morala - ne batem sau nu ne batem joc de resursele colegilor?
Ca nu e scris in termeni si conditii ca n-ai voie sa imi stergi site-ul cu totul daca gasesti vreo vulnerabilitate.. irelevant, cred ca nu e nevoie sa trec toate nenorocirile din lume.
Si uite, exact ai pus punctul pe i. Tu crezi ca fac 1 euro pe luna din adsense si pentru asta ma stresez. Nu, nu ma stresez pt asta si habar n-am daca macar face 1 euro pe luna.
Problema mea ar fi ca daca pun directorul "cu taxa" - acesta ar deveni mai util pentru ceilalti?
Trust, but verify.