20th December 2012, 11:05
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
karismasand
Dan, pentru ca eu sa nu-mi fac spam direct catre site-um meu, gasesc o gazda free unde sa sa pun content related to my niche si incep sa promovez prin linkuri nu tocmai ortodoxe acel continut.
Cu alte cuvinte ne inveti ce e ala linkwheel si la ce este util SPAM-ul, asa-i?
Nu vad de ce esti atat de indignat atata timp cat acel post a trecut de cerintele tale initiale.
Pentru ca nu ma astept ca lumea sa isi bata joc de o resursa pusa la dispozitie de un coleg. Ce legatura au cerintele mele?
Ca sa intelegi, da-mi un articol pe un site de-al tau. O sa fii dublu indignat/indignata cand o sa vezi mesaj in GWT. Si o sa te intrebi daca a meritat 1 euro.
sa trimiti 1k backlinkuri catre un post este peste imaginatia multora
Ala era un exemplu doar. Sunt mult mai multe.
Trust, but verify.
20th December 2012, 11:21
Problema se reduce de fapt la morala - ne batem sau nu ne batem joc de resursele colegilor?
Ca nu e scris in termeni si conditii ca n-ai voie sa imi stergi site-ul cu totul daca gasesti vreo vulnerabilitate.. irelevant, cred ca nu e nevoie sa trec toate nenorocirile din lume.
Si uite, exact ai pus punctul pe i. Tu crezi ca fac 1 euro pe luna din adsense si pentru asta ma stresez. Nu, nu ma stresez pt asta si habar n-am daca macar face 1 euro pe luna.
Problema mea ar fi ca daca pun directorul "cu taxa" - acesta ar deveni mai util pentru ceilalti?
Trust, but verify.
20th December 2012, 11:29
@Dan - Din punctul meu de vedere o iei mult prea personal. Dupa parerea mea - de vreme ce ti-ai asumat sa pui un astfel de site online iti asumi si consecintele [directoarele de articole sunt printre cele mai spamate] si aici nu mai vorbim de moralitate.
Observ ca esti destul de grijuliu cu "ceilalti" dar ceilati sunt grijullii cu tine? 1E/Luna ar putea fi o recunostinta a muncii tale pentru ca te "ingrijesti" sa le oferi o resursa curata si eficienta?
Vezi tu Dan atata timp cat esti bombardat non-stop cu anumite vorbe goale gen "util pentru altii" uita ca mai esti si tu in ecuatie, si tu ai nevoi - nu numai altii.
Parerea mea - daca tu nu iti apreciezi munca atunci nu te astepta ca altii sa ti-o cumpere.
Succes!