Vezi Rezultate Sondaj: Cum va merge nisa (crestere sau scadere):

Alegători
27. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Crestere peste 20%

7 25,93%
  • Crestere 0 ... 20%

4 14,81%
  • Cam la fel

9 33,33%
  • Scadere 0 ... 20%

3 11,11%
  • Scadere peste 20%

4 14,81%
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Cum va merge nisa? (in ultimele 3 luni)

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit Cum va merge nisa? (in ultimele 3 luni)

Dat fiind ca observ niste schimbari majore pe domeniile pe care activez, as lansa acum un poll, in ideea de a avea niste hints in plus, in incercarea de a afla daca schimbarile sunt macroeconomice.

Prin urmare intrebarea ar fi, cum va merge nisa?

Si vin si eu cu niste informatii, ca asa ar fi frumos, privind cateva cazuri particulare pe care le cunosc: constructii (-20...-35%, functie de produs); publicitate(consumabile) -20%; industrie/mecanica -20%; publicitate (investitii-echipamente) -80%. Nu am nicio informatie pe plus deocamdata.

Rog votati, si eventual postati informatii privind nisele(fireste, daca e posibil).

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Slabit. O crestere de putin peste 20%, dar este si normal deoarece pe nisa aceste luni sunt cele mai bune luni din an. In plus siteurile au fost promovate in ritm constant, iar continut s-a adaugat periodic.

Tu nu ai specificat daca si cat ai promovat siteurile respective... cat despre constructii, industrie, mecanica, publicitate (investitii-echipamente) este si normal sa se simta un declin in primele luni din an. Tinand cont la cat de prost merge si offline, dupa parerea mea, o sa isi revina cam pe la sfarsitul lui mai.

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    Slabit. O crestere de putin peste 20%, dar este si normal deoarece pe nisa aceste luni sunt cele mai bune luni din an. In plus siteurile au fost promovate in ritm constant, iar continut s-a adaugat periodic.

Tu nu ai specificat daca si cat ai promovat siteurile respective... cat despre constructii, industrie, mecanica, publicitate (investitii-echipamente) este si normal sa se simta un declin in primele luni din an. Tinand cont la cat de prost merge si offline, dupa parerea mea, o sa isi revina cam pe la sfarsitul lui mai.
    E vorba de informatii din mai multe firme... parteneri, clienti, cunostinte, cu investitii si vechime variate. Unii cu prezenta online, altii mai mult offline.

Nu e "normal sa se simta un declin", teoria asta nu sta in picioare (dealtfel, as vrea eu sa stea). Multe firme au istoric de multi ani. Acest gen de scaderi nu a existat niciodata in primul trimestru. (scaderea se raporteaza la rezultatele anului precedent din aceeasi perioada). Si e pe prea multe segmente ca sa fie doar o coincidenta.

Dar e posibil sa nu se aplice in orice domeniu, de asta am si postat. Incerc sa ma dumiresc ce se intampla.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Normal ar fi trebuit un poll multiplu, functie de nisa, pentru ca desigur nu sunt toate la fel.... dar evident era prea complicat.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

La mine s-a inregistrat o crestere de 100%, dar cred ca este legata de fapt de acordarea PR-ului unor site-uri, care inainte mergeau mai slab. Prin urmare, astept sa vad ce va fi la urmatorul! Nisa mea este fashion... si poate si asta conteaza!

tonks este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am un magazin online pe nisa constructii. A crescut ceva, cu mai mult de 20%, mai ales pe cautarea de produse pana acum o saptamana. Incepand de saptamana trecuta, cadere, chiar si 20-28% fata de saptamanile precedente.
    Nu pot sa compar cu aceeasi perioada a anului trecut pentru ca siteul are doar 6 luni.

Desi este numai o inductie, pot sa iti spun urmatoarele: au aparut pe nisa constructii foarte multe site-uri noi (nu neaparat ca aparitie ci ca pozitie in google-cand am facut magazinul am analizat concurenta pe o serie de cuvinte cheie). Fata de octombrie anul trecut, primele 2 pagini ale google cu cautari generaliste: materiale de constructii, materiale de constructii online, etc arata radical diferit. Sunt numai cateva care s-au mentinut.
    Eu am cazut in google pe cautarile generaliste si am crescut (modic) pe cautarile de produse. Acesta poate fi motivul pentru care am crescut ca vizitatori unici.

Insa nu sunt convinsa pentru ca daca am scazut pe o intreaga gama de cuvinte si am crescut (dar putin) pe produse si totusi am vizitatori mai multi, inseamna ca exista piata.

Parerea mea este ca pe nisa asta trebuie asteptata luna aprilie pentru a vedea ce se intampla.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

@emm tu te referi la venituri sau la trafic?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

La venituri.

tonks este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Super! Deci am raspuns fix pe langa. Daca poate cineva sa stearga, sa bage in pamant ceva comentariul anterior as fi recunoscatoare.

Pentru venituri:
    -nisa materiale de constructii: scadere cu 40-50%
    -nisa auto: scadere 20-25%
    -servicii constructii: crestere 30%

Comparatia este cu anul trecut, aceeasi perioada (nu are legatura cu magazinul online mai sus mentionat).

Scuze inca o data. Eram perfect convinsa ca este vorba de trafic si nu de venit.

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de tonks Vezi Post
    Super! Deci am raspuns fix pe langa. Daca poate cineva sa stearga, sa bage in pamant ceva comentariul anterior as fi recunoscatoare.

Pentru venituri:
    -nisa materiale de constructii: scadere cu 40-50%
    -nisa auto: scadere 20-25%
    -servicii constructii: crestere 30%

Comparatia este cu anul trecut, aceeasi perioada (nu are legatura cu magazinul online mai sus mentionat).

Scuze inca o data. Eram perfect convinsa ca este vorba de trafic si nu de venit.
    Imprecizia e din partea mea, ma refeream la venituri. Banuiam dealtfel ca nu m-am exprimat clar si ca vor mai fi intrebari.

Oricum informatiile sunt utile, multumesc tuturor celor care posteaza.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Economia a scazut puternic anul asta, cam toate nisele sunt afectate, si sunt zvonuri ca vor fi nevoiti sa bage noi biruri pentru ca nu se descurca astia cu finantele
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce nisa ar merge?
    De piciu1993 în forumul Client side
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th September 2012, 13:14
  2. Vand site de slabit , venituri de 1500E - ultimele 3 luni
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th April 2012, 15:58
  3. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th March 2012, 23:16
  4. Ce nisa ar mai merge in romania