Citat Postat în original de Clax Vezi Post
Slabit. O crestere de putin peste 20%, dar este si normal deoarece pe nisa aceste luni sunt cele mai bune luni din an. In plus siteurile au fost promovate in ritm constant, iar continut s-a adaugat periodic.

Tu nu ai specificat daca si cat ai promovat siteurile respective... cat despre constructii, industrie, mecanica, publicitate (investitii-echipamente) este si normal sa se simta un declin in primele luni din an. Tinand cont la cat de prost merge si offline, dupa parerea mea, o sa isi revina cam pe la sfarsitul lui mai.
E vorba de informatii din mai multe firme... parteneri, clienti, cunostinte, cu investitii si vechime variate. Unii cu prezenta online, altii mai mult offline.

Nu e "normal sa se simta un declin", teoria asta nu sta in picioare (dealtfel, as vrea eu sa stea). Multe firme au istoric de multi ani. Acest gen de scaderi nu a existat niciodata in primul trimestru. (scaderea se raporteaza la rezultatele anului precedent din aceeasi perioada). Si e pe prea multe segmente ca sa fie doar o coincidenta.

Dar e posibil sa nu se aplice in orice domeniu, de asta am si postat. Incerc sa ma dumiresc ce se intampla.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Normal ar fi trebuit un poll multiplu, functie de nisa, pentru ca desigur nu sunt toate la fel.... dar evident era prea complicat.