Vezi Rezultate Sondaj: Cata Cola/Cafea bei pe zi?

Alegători
91. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • <250 ml cola, 1 ceasca de cafea

14 15,38%
  • 250-500 ml cola, 1-2 cesti de cafea

11 12,09%
  • 0.5-1 litrul cola, 2-3 cesti de cafea

14 15,38%
  • 1-2 litri cola, 3-4 cesti de cafea

7 7,69%
  • > 2 litri cola, > 4 cesti de cafea

8 8,79%
  • deloc (0)

37 40,66%
Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 65

Subiect: Coca Cola vs. Cafea

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu beam inainte cate o cana mare de ness jacobs zilnic, dar de mai bine de 2 saptamani nu am mai baut (stau cu cutia de ness sigilata in bucatarie).
    Nu am simtit vreo dependenta sau ceva, doar ca in primele zile se intampla sa mi se faca somn in jurul orei 19.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

@Emil si cei mai tineri, vorba de la fosti colegi trecuti prin viata:
    "Ca o fii de la femei, bautura sau tigari, orice moarte tre sa aiba un nume".
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Da, se pare ca subiectele care n-au legatura cu seo au succes, Krumel si co, nu faceti un forum de discutii generale?
    Eu nu beau cola, cafea ori altceva care sa imi dea enegie... nu stiu de unde am energia asta care o am

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cand am vazut titlul threadului, m-am dus direct cu gandul la 1nesco

Legat de topic, eu cafea n-am baut niciodata. Adica am mai baut si eu prin copilarie, cand credeam ca deh... o sa rezist mai mult pe la cate-o nunta daca beau si o cafea si nu o sa imi fie somn. Apoi na... s-au mai ivit ocazii, cand mai mult sau mai putin fortat de imprejurari am baut si cate o cafea (de ex. acum o saptamana am baut-o pe prima de anul asta ). Cert e ca daca le adun pe toate, nu cred ca umplu o sticla de 2L

In ce priveste cola, nu pot sa zic ca am fost niciodata un mare bautor (in genul, ziua si sticla de cola, luni/ani la rand), insa cand am baut... am baut nu m-am jucat In ultimul an insa am renuntat aproape complet sa mai beau orice suc carbogazos si m-am dat pe apa plata si ceaiuri Asta dupa o mica problema de disconfort stomacal (baiuri cu bila), cand m-am decis sa renunt la o gramada de chestii care consideram eu ca mi-ar putea provoca/accentua starea respectiva. Inclusiv la BEREE (partial doar totusi... ), si vorba aia... eu am baut la scurta mea viata destula (am inceput de mic ca am avut anturaj "bun").

Dupa zilele/noptile cu excese de 10-15+ beri, a doua zi ma simteam foarte gol in stomac, desi nu exista o stare de foame. Am citit pe urma ca valoarea energetica a unei beri (juma de litru) e echivalentul a 2-3 oua. Ceea ce insemna ca in serile alea eu "mancam" 30-50 de oua si mai mancam si a doua zi ca sa imi "umplu" stomacul. Nu-i de mirare de ce ma ingrasam intr-o vreme vazand cu ochii De asta cred ca berea nu e deloc buna in cantitati maricele, in special pentru noi astia mai sedentari, care nu facem efort fizic, cel putin nu in timpul lucrului.

Alte chestii dadatoare de energii, cum ar fi energizantele, batoane energizante sau mai stiu eu ce nu consum. Consider ca toate sunt doar "calea" catre un cerc vicios din care nu mai poti renunta daca renunti la ele, decat daca le inlocuiesti cu ceva. Chiar daca pe termen scurt pot avea efect, pe termen lung iti obisnuiesc organismul cu o cantitate de "energie" pe care nu o mai poti suplini daca renunti la produsele astea. Mai bine fara
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 19th December 2010 la 23:20.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    415
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu recunosc ca am fost cam dependent de Cola si Pepsi cativa ani. Nu era zi sa nu beau minim 1 litru. Dar de vreo 2 ani nu am mai baut. Nici Fanta/Sprite,etc nu prea mai consum. Am trecut pe apa si pe ceaiuri. Acum sunt un mare fan al ceaiului verde
    Cafea cred ca am baut o singura gura, de curiozitate, pe la 10-11 ani si nu mi-a placut.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Se pare ca sunt primul care a votat "250-500 ml cola, 1-2 cesti de cafea" .. o cafea pe zi sigur beau, in schimb pentru Coca Cola nu e o regula, cel putin cand sunt la calculator acasa beau doar apa plata si frappe-uri (1-2 pe zi), asta cel putin de anul asta. Acum 2-3 ani obisnuiam sa beau cola cand stateam pe internet, insa s-au schimbat multe de atunci.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Vreo 80% vad ca suntem la in jur de 1L. Sper ca medicul meu de familie nu citeste Seopedia =)) Ma refer ca din bautori, doar 2 sunt la <500.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Vreo 80% vad ca suntem la in jur de 1L. Sper ca medicul meu de familie nu citeste Seopedia =)) Ma refer ca din bautori, doar 2 sunt la <500.
    N-ai luat in calcul si "deloc"
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

pai conform cifrelor 70% beau. Deci normal e sa bei

Citez din dictionar: In behavior, normal refers to a lack of significant deviation from the average.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu cola nu beau deloc, insa cafea am ajuns si la 4 cani intr-o zi. Primul lucru care il fac dimineata este sa aprind aragazul si sa pun de cafea.

Hai ca parca mi-ati facut pofta de o cana calda de cafea
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd July 2009, 14:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •