Am o stima imensa pt cei care nu beau deloc cafea sau o beau abia atunci cand ajung la birou (conduc adormiti?).
Dilema consta in concluzia unui studiu efectuat de batranii din generatia lui Mos Craciun:
Suma viciilor e constanta
<250 ml cola, 1 ceasca de cafea
250-500 ml cola, 1-2 cesti de cafea
0.5-1 litrul cola, 2-3 cesti de cafea
1-2 litri cola, 3-4 cesti de cafea
> 2 litri cola, > 4 cesti de cafea
deloc (0)
Am o stima imensa pt cei care nu beau deloc cafea sau o beau abia atunci cand ajung la birou (conduc adormiti?).
Dilema consta in concluzia unui studiu efectuat de batranii din generatia lui Mos Craciun:
Suma viciilor e constanta
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Mountain Dew are de exemplu cafeina dublu fata de Coca Cola. Alex, fa si tu un CT scan pentru cancer costa 230 RON, vezi ca la Elim au unul dintre cele mai performante aparate din Romania.
Ultima modificare făcută de Emil; 20th December 2010 la 13:15.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Beau si eu intre 1-2L pe zi. In general nu prea beau, doar pe la sfarsit de saptamana cand ma duc sa-mi cumpar. In rest, apa minerala la greu(>3 L / zi vara si ~1,5 L pe zi iarna).
P.S. Cafea deloc.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
@FinalDestiny: ai facut exact ca ala de pe youtube... "beau, dar nu prea"![]()
Nici una nici alta. Dar, dacă totuși trebuie ales, aleg clar cafeaua, pentru că e naturală, nu o prostie de băutură formată numai cu fel și fel de compuși sintetici și aiureli, plus foarte foarte mult zahăr.
Acum cațiva ani beam >2l de cola pe zi și aveam diverse probleme digestive, arsuri pe esofag.. nu sunt convins că era doar de la cola, poate și de la celelalte prostii pe care le mâncam/beam...
Oricum, cafeaua în cantități moderate nu e nici o problemă ( unii chiar o recomandă, eu nu știu ce să zic... )
am votat deloc. ocazional mai beau cafea cand am o companie de discutie placuta si se bea cafea (merge bine). cola/pepsi mai deloc.
inainte cand fumam beam cel putin 1 cafea pe zi. dimineata. acum cam 1.5-2 l apa zilnic si sucuri neacidulate din cand in cand pentru gust.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)