In jur de 2L de cola pe zi plus una, doua cafele. Ma simt ok, nu-i bai... cel putin deocamdata![]()
<250 ml cola, 1 ceasca de cafea
250-500 ml cola, 1-2 cesti de cafea
0.5-1 litrul cola, 2-3 cesti de cafea
1-2 litri cola, 3-4 cesti de cafea
> 2 litri cola, > 4 cesti de cafea
deloc (0)
In jur de 2L de cola pe zi plus una, doua cafele. Ma simt ok, nu-i bai... cel putin deocamdata![]()
Mi-am promis anul asta sa nu mai beau cola, a trecut o saptamana de cand nu am mai baut acel suc negru, o cafea o savurez cu placere in fiecare dimineata, parca te tine mai bine in fata calculatorului.
cafea nu am baut deloc, nicodata. Coca cola foarte putin, mai mult o dadeam pe Pepsi...dar de aproximativ un an am renuntat si la pepsi......
Salut, am baut mult Pepsi pana de curand cand a trebuit sa ma opresc, am inceput sa am probleme destul de mari cu stomacul. Am ramas insa mare bautor de cafea, cel putin jumatate de litru pe zi. Vad ca asta inca nu mi-a facut rau![]()
Daca vorbim despre care e mai sanatoasa, atunci cafeaua are prioritate, + ca are zero calorii etc, la Cola pana si Coca-Cola 0 are macar 1-2 calorii.
Am 2 prieteni care au baut puternic Cola, ceva gen au inlocuit toate bauturile cu Cola, dupa un an au fost dusi amandoi la detoxificare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)