Vezi Rezultate Sondaj: Cat castiga membrii Seopedia, din ONLINE, pe luna ?

Alegători
209. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • 0 - $100

58 27,75%
  • $101 - $300

26 12,44%
  • $301 - $500

24 11,48%
  • $501 - $1,000

34 16,27%
  • $1,001 - $3000

36 17,22%
  • $3001 - $5000

16 7,66%
  • $5001 - $10,000

5 2,39%
  • $10,001 - $25,000

5 2,39%
  • $25,001 - $50,000

2 0,96%
  • $50,000+

3 1,44%
Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 82

Subiect: Cat castiga membrii Seopedia ?

Afișare hibrid

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Si sa specifici in titlu ca e vorba despre venituri-cheltuieli de intretinere (profit).
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Cred ca ar tb definit ce inseamna online si apoi reluat chestionarul.
    Dupa mine ar fi castigurile ar putea obtinute din:
    - vanzare reclama (prin AdSense sau alte sisteme de acest tip, direct catre clientul final, afiliat etc)
    - profit magazin online propriu sau in care sunteti asociati (de fapt un procent din acest profit; sa zicem intre 20 si 50% in majoritatea cazurilor)
    - servicii oferite: programare, grafica, webdesign web, scriere de articole sau alte servicii legate de content (inscrieri in directoare, comentarii pe bloguri sau raspunsuri in forumuri)
    - onorarii pentru participari la conferinte, seminarii sau alte evenimente de acest tip
    - consultanta
    - salariu sau procent din salariu (nu se ia in considerarea timpul alocat de catre programatori pentru programele de tip desktop care nu au o legatura evidenta cu "onlineul", de exemplu)
    Am incercat si eu o prima clasificare, cineva mai "aproape de fenomen" ar putea face o clasificare si subclasificare mult mai reusita.
    Propunerea mea ar fi sa fie identificate intai cat mai multe surse pentru ca apoi fiecare sa poata detalia procentual unde se incadraza, eventual si diviza in ro/int.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 10th October 2010 la 23:44.

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    41
    Posturi
    282
    Putere Rep
    31

Implicit

Eventual se pot face mai multe sondaje, sa fie mai precis.
    Nu se poate face comparatie intre cineva care face bani dintr-un magazin online cu cineva care face doar din Adsense.
    Sau persoane care lucreaza la proiecte(Freelance).

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de dane1505 Vezi Post
    Nu se poate face comparatie intre cineva care face bani dintr-un magazin online cu cineva care face doar din Adsense.
    Un raport constatat (e doar un exemplu, nu consider ca poate fi incadrat la statistica) e ca raportul castigurilor dintr-un magazin online este de vreo 10ori mai mare decat din valorificarea aceluiasi potential prin AdSense (bineinteles ca aceasta implica si un altfel de munca care nu e specifica marketingului online).
    Si totusi despre cel care are un magazin virtual si care plateste pe altcineva ptr partea tehnica, gestionare continut, SEO, campanii AdWords si alte tipuri de publicitate online se poate spune ca el CASTIGA din online.
    Sa includem in chestionar doar anumite castiguri care tin totusi de prestarea unei munci specifice mediului virtual (marketing, prestari de servicii samd) si sa le excludem pe acelea de tipul celei mentionate de mai sus (in afara de faptul ca plateste anumite servicii online, proprietarul de magazin virtual face practic aceeasi munca pe care ar face daca ar avea un magazin clasic: cauta furnizori cu conditii mai avantajoase, face studii de piata samd )?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu m-ar mira nimic, nici cifra de 50000 de dolari pe luna. De ce? Sunt la noi in tara ceva firme care au contracte de sute de mii de euro. Una dintre ele e din Targu Mures si anul trecut a avut incasari de peste 500 de mii de euro. Si partea interesanta e ca cel care a infiintat acea firma are cont pe digitalpoint. Deci daca are cont acolo, de ce nu ar putea avea si aici?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu zic ca deja deviem prea mult si discutiile de acest gen nu prea isi au rostul. Intreabarea a fost foarte simpla: Cat castigati prin intermediul online-ului? Asta se refera strict la ceea ce are fiecare: magazin online, site-uri (EN sau RO) etc. altceva nu conteaza in thread-ul asta, ci simplu fapt: cat castigam din ceea ce facem ONLINE.

Nu?
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

pe acest forum se invart cateva persoane care castiga destul de bine pe luna .. poate au luni cu cate 100 000 euro ... am lucrat odata pentru cineva .. care avea firma de webdesign ... si i-am cerut un pret pentru un site .. al unui oras mic .. si am ramas masca cand mi-a spus pretul .. aveam multe zerouri .. si in euro. Si firma de care vorbesc a facut situri foarte cunoscute si consacrate in Romania pe care sigur le accesati cel putin odata la 2 zile.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

da, si la turabo am intalnit un domn care tocmai vanduse un teren de 400.000€ si am baut impreuna o cafea. relevanta unei afirmatii de genul "stiu io pe cineva care face atat" e zero, atata timp cat ei isi vad de ale lor.

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    40

Implicit

Aș mai adăuga că scăderea provine în special din micșorarea bugetelor alocate pentru publicitatea online de către advertiserii din România (CPM mic). Punct.com e în creștere, diferența intre cele două este de unu la zece.

Simt însă o revenire ușoară și pe .ro.

Mai menționez că e vorba de aproximativ același trafic, deci e relevanta comparația.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am votat 100-300, insa nu este foarte exact.
    De exemplu: in unele luni am clienti la articole, in altele nu mai am timp, clienti sau chef. In unele luni vand domenii, in altele doar cumpar. In unele luni vand advertoriale si linkuri , in altele nu.

In ultima vreme am cam renuntat la online si voi renunta din ce in ce mai mult. Voi reveni in forta in vara si sper ca rezultatele sa fie mai bune atunci.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Castiga o consola Nintendo Wii
    De voidcode în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st June 2010, 16:17
  2. Se muta membrii seopedia pe seo-romania . com/forum/
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th May 2009, 13:16
  3. Intalnire membrii SeoPedia
    De Cristian Mezei în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 70