Citat Postat în original de koobie Vezi Post
1. Magazinul nu arată chiar bine, cred că știi și tu asta. Înainte de a începe promovarea magazinul trebuie pus la punct, să fie plăcut, ușor de navigat și informațiile necesare la vedere.
2. Dacă nu ai un buget pentru promovare eu aș începe cu promovarea pe grupuri dedicate femeilor pe rețelele de socializare. Sunt multe.
3. Un concurs în care să oferi câteva genți, dar aici trebuie să faci mai multe calcule, să vezi ce urmărești și cum oferi premiile.
4. Înainte de a începe promovarea îți sugerez să rezolvi magazinul. Îl pui la punct, ne ceri părerea despre el și cu siguranță o să știi ce ai de făcut. Doar să vrei.
Salut,

Mulțumesc pentru răspunsul detaliat și punctual. De arătat bine, nu știu ce să zic. Eu am înțeles că trebuie să placă doamnelor care intră în el... Ideile cu grupurile pe FB și concurs sunt foarte bine. Există o metodă de a afla câte persoane sunt într-un grup, ca să nu alerg ca bezmeticul după grupuri cu două trei membre? Concurs am mai făcut pe un site de robotică, nu prea s-a înghesuit lumea, dar probabil că nu am procedat eu bine. Măcar dacă aș avea câteva zeci de înscrieri la newsletter și tot ar fi ceva pentru o geantă cadou.

Ceva sfaturi pentru un astfel de concurs?

Iar de pus la punct magazinul, cu siguranță că vreau, doar că nu-mi dau seama care sunt cele mai importante puncte, că de toate briz-brizurile timp nu prea am.

Ceva puncte mai importante cu care să încep?

Mulțumesc din nou.