Salutare. Am pachete de la 5k in sus , pretul fiind de 15€ / 1k. Fani romani 99% , se pot livra intre 300-1k /zi.. depinde de campania facuta.*
Salutare. Am pachete de la 5k in sus , pretul fiind de 15€ / 1k. Fani romani 99% , se pot livra intre 300-1k /zi.. depinde de campania facuta.*
Ultima modificare făcută de Nichita; 30th May 2017 la 16:27.
Nu inteleg , intr-un topic cumperi in altul vinzi... cum vine asta ?
Asa este , cumpar pagini ce m-ar putea ajuta sa ma extind si vand paginile mici... care este problema ?
Salut,
Vreau si eu o lista cu paginile de minim 50k pe care le ai si pretul dorit.
Mersi!
Salutare,
Eu sunt creatorulu Grupului Junimea. Cel real. Am si dovada inregistrarii lui la OSIM.
In baza acesteia cer banarea hotului de mai sus, care practic vinde un grup construit pe baza brandului meu. Daca nu consider ca sunteti destul de neseriosi intermediind vanzarea unor grupuri crescute cu scripturi de add pe baza unui brand deja existent.
Oricum, cei care vor cumpara vor avea mici suprize si mult hate de la membrii Junimii
Hahaha. Deci brand-ul Junimea e al tau? =)))
https://ro.wikipedia.org/wiki/Junimea
Da, reinterpretarea lui amuzanta, cu logo cu unicorn este. Iar asta care vinde grupul nu face literatura ci face memes, cum facem noi.
In plus numele l-am ales tocmai ca sa atraga atentia asupra literaturii, ma gandeam ca daca un singur copil deschide o schita de caragiale, citeste amintirile lui Creanga sau poeziile lui Eminescu, cultura noastra si a lor are de castigat.
Evident ca poti sa interpretezi asta oneros, dar in timp ce tu imi zici ce nu e ok in branding(desi nu-s convins ca ai creat vreodata unu) eu incerc sa-i fac pe tineri sa fie creativi si sa gandeasca ca sa ii amuze pe altii.
Pai atunci exista cai legale serioase prin care poti cere daune. Cu cati bani te-a afectat etc, ii ceri in instanta si aproape sigur castigi.
Administratia forumului habar n-are ce pagini vinde unul sau altul. E fix problema lui. Poti considera OLX neserios ca vinde unul acolo un telefon furat?
In plus, si eu pot zice ca sunt Bill Gates, nu trebuie sa ma si creada cineva. Daca te uiti asa mai din exterior, observi ca un individ necunoscut cere banarea unui alt individ necunoscut pentru ca asa zice el si ar trebui sa-l credem pe cuvant.
Ma asteptam de la un asa mare om de cultura sa vada lucrurile mai obiectiv.
PS: nu ai facut tu branding pe cuvantul junimea, chill. Mai mult branding ti-a facut autobaza si cativa cetateni (care nu esti tu)... decat ai facut tu (asta in caz ca esti cine spui ca esti).
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)