Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Tu (cu cine) votezi?

Afișare hibrid

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    39

Implicit

Oricum toti sunt hoti
    Emil, eu te consider un om destept si cu capul pe umeri, eu zic ca daca stai putin sa te gandesti, mai sunt si oameni in politica noastra care fac treaba. Sau vrei sa zici ca Romania de azi e ca Romania de acum 10 ani? Pentru ca eu vad progrese peste tot unde ma uit. Sigur, vin incet, sigur le incetinesc si mai tare unii care fura, mint cu nerusinare si apoi ne milogesc sa ii votam. Dar votul nu il dai pentru aia, votul il dai pentru cei care fac treaba.

P.S. Prevad ca o sa fie un thread lung si plin de injuraturi

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Emil, eu te consider un om destept si cu capul pe umeri, eu zic ca daca stai putin sa te gandesti, mai sunt si oameni in politica noastra care fac treaba. Sau vrei sa zici ca Romania de azi e ca Romania de acum 10 ani? Pentru ca eu vad progrese peste tot unde ma uit. Sigur, vin incet, sigur le incetinesc si mai tare unii care fura, mint cu nerusinare si apoi ne milogesc sa ii votam. Dar votul nu il dai pentru aia, votul il dai pentru cei care fac treaba.

P.S. Prevad ca o sa fie un thread lung si plin de injuraturi
    si eu spun ca daca exista oameni corecti in politica sunt oricum manipulati de cei de sus, deci nu-mi fac probleme. Nu conteaza ce partid guverneaza PSD, PDL sau care o mai exista oricum impart ei ciolanul intre ei . Numai daca vedeai prin Ploiesti caravanele cu manelisti care blocau strazile si asa aglomerate facand propaganda ... te apuca dezgustul.
    Mai de dimineata nu stiam de ce nu pot inainta cu masina pe o straduta...pai era blocata circulatia ca ofereau de la nu stiu de la partid pungi cu mancare sau nu stiu ce...a vrut sa-mi dea si mie si mi-a zis parca sa pun stampila pe pozitia 4 sau asa ceva. I-am zis ceva de dulce...poate ca a fost urat din partea mea..dar m-am saturat
    :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E timpul sa votezi, dar nu un presedinte :))
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th November 2009, 14:15
  2. cine e prostanac?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th November 2008, 17:08
  3. Cum stiu cine transfera PR si cine nu?
    De DubluQ în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th January 2008, 00:17
  4. Cine imi recomanda
    De florin în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th June 2006, 12:40
  5. Cu cine votati?
    De Razvan Pop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th December 2004, 13:35

Permisiuni postare