In FF inca mai e acel bug - sa fie asta cauza blocarii?
am intrat pe site si m-am mirat ca mi-a mers din prima, desi sunt pe linux si am si firefox.
situl functioneaza perfect.
culmea ironiei: am si noscript instalat la firefox si implicit erau blocate scripturile de pe situl cu pricina. cand i-am spus ca poate sa aibe incredere in site, deci sa permita rularea scripturilor de pe el, imediat situl nu a mai vrut sa mearga si m-a redirectionat la pagina in care mi se spune ca nu am ie.
asadar: cum le arati putina incredere, cum profita de ea![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
De,nu orice amarastean intra "in senat".Ai nevoie de pile multe(si ascutite sau de un bomfaier ca sa tai lacatu' sa intri pe poarta,ce credeati...).
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
mie nici in ie 6 nu imi merge...
la ce fel arata site-ul ala mai bine puneau direct o pahina cu error 404
Doar e senatul romaniei, cine crezi ca a facut site-ul respectiv, nepotul lui nu stiu care, care a invatat sa foloseasca frontpage... in fine... e o chestiune de stat, firme delasatoare cu bile babane se ocupa... asta e
fac pariu ca situl ala a costat statul roman cel putin cateva zeci de mii de euro...![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Fi sigur de asta, doar asa se fac afaceri cu statul. Este o modalitate simpla de a "deconta" bani![]()
Totusi, care e legatura cu titlul ? Mai ales ca situl camerei deputatilor merge. Iar in senat nu-s atatia oameni.
Probabil ca se referea la stiri.rol.ro/content/view/46626/2/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)