Din cauza repetatelor cazuri de furt al continutului din cadrul SeoPedia si afisarea acestuia in alte website-uri, am creat urmatoarele reguli.

1. Nici o bucatica partiala sau totala de continut din comunitatea SeoPedia nu poate fi republicata/modificata sau afisata in alt website sau material tiparit, fara acordul specific (email, messenger, telefon, mesaj privat, scrisoare clasica) al tuturor utilizatorilor care au adaugat continut in partea de continut urmarita. Echipa de administrare nu poate da acest acord cuiva, pentru ca in cele mai multe cazuri nu noi detin dreptul de copyright, ci utlizatorii implicati in thread-ul urmarit.

2. Prin regula de mai sus, punem accent pe faptul ca un link inapoi catre sursa initiala din SeoPedia, sau o mentiune prin care se multumeste website-ului SeoPedia, NU sunt suficiente pentru a prelua continut din aceasta comunitate. Avem informatii unice in Romania, si vrem sa ramana aici unde au fost initiate. Nu dorim ca "proprietarii de site-uri" sa isi creeze continut pe munca si pe timpul altor persoane, multumind cu un "link". Va rugam sa va strageti echipele de research, sa va angajati oameni si sa puneti fundul si timpul la munca.

3. Oricine care doreste sa preia continut, fie acesta un tutorial sau o lista de carduri acceptate in PayPal, si nu are acces la datele de contact ale fiecarui membru, poate crea un thread si intreba acest lucru (dupa ce trece de partea de inregistrare, care NU este automata), sau poate cere datele de contact ale utilizatorilor in cauza, prin formularul de contact.

4. Nu vom ameninta cu judecata de fiecare data. Insa este posibil ca uneori sa fie singura solutie in cazul in care drepturile de autor ne sunt incalcate, ca utilizatori ai acestei comunitati.

Eu personal voi lupta pentru dreptul fiecaruia.