In FF inca mai e acel bug - sa fie asta cauza blocarii?
Versiune printabilă
In FF inca mai e acel bug - sa fie asta cauza blocarii?
am intrat pe site si m-am mirat ca mi-a mers din prima, desi sunt pe linux si am si firefox.
situl functioneaza perfect.
culmea ironiei: am si noscript instalat la firefox si implicit erau blocate scripturile de pe situl cu pricina. cand i-am spus ca poate sa aibe incredere in site, deci sa permita rularea scripturilor de pe el, imediat situl nu a mai vrut sa mearga si m-a redirectionat la pagina in care mi se spune ca nu am ie.
asadar: cum le arati putina incredere, cum profita de ea :P
De,nu orice amarastean intra "in senat".Ai nevoie de pile multe(si ascutite sau de un bomfaier ca sa tai lacatu' sa intri pe poarta,ce credeati...).
mie nici in ie 6 nu imi merge...
la ce fel arata site-ul ala mai bine puneau direct o pahina cu error 404
Doar e senatul romaniei, cine crezi ca a facut site-ul respectiv :)) , nepotul lui nu stiu care, care a invatat sa foloseasca frontpage... in fine... e o chestiune de stat, firme delasatoare cu bile babane se ocupa... asta e
fac pariu ca situl ala a costat statul roman cel putin cateva zeci de mii de euro... :whistle:
Fi sigur de asta, doar asa se fac afaceri cu statul. Este o modalitate simpla de a "deconta" bani :)
Totusi, care e legatura cu titlul ? Mai ales ca situl camerei deputatilor merge. Iar in senat nu-s atatia oameni.
Probabil ca se referea la stiri.rol.ro/content/view/46626/2/