E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
ehh... cam zice ceva acolo gabi stancu.... si e adevarat.. insa pe mine ma interesa de ce cineva ar prefera raportu cu dominatul in loc de un parteneriat... adica... stiu ca e intrebarea stupida ca fiecare are perioadele lui in care are nevoie sa se simta stapan samd... dar... it has to stop eventually... nu?
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
probabil in alta "sectiune" a vietii (job, social, etc) acel cineva este intr-o alta pozitie decat ar vrea sa fie si atunci incearca sa compenseze asta pe alt plan;
probabil ca atunci cand problema initiala se rezolva atunci si efectul ei o sa dispara (exista si posibilitatea sa nu dispara cauza sau ca efectul sa creeze dependenta si atunci situatia se complica);
ca in orice "afacere" care merge pana la urma, solutia trebuie gasita cu aportul tuturor partilor pentru ca e singura varianta in care se pot aduna informatii suficiente;
tot ca in business.. cred ca elementul cheie e comunicarea;
succes in alegerea solutiei castigatoare!
Very agree !![]()
Bun... sincer ma asteptam sa apara un post de genu: you are totally lost.. dar nu stiam cand si de la cine![]()
Pai cum sa nu o luam razna cu atatea razna pe langa noi?![]()
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
chiar azi ma uitam dupa o chestie la curtea veche (editura) si am remarcat titlul asta tocmai din cauza discutiei de aici;
oricum, raman la parerea: "tot ce vreti sa stiti despre femei.. intrebati-le";
(care informatie e mai sigura decat cea de la sursa?- bine, mai ramane sa fie gasit un protocol comun de comunicare)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)