Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 47

Subiect: Femeile = connection_error

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Ehhh,cred ca vor sa stea "undercover" si apoi sa "explodeze fara motiv".Oricum misto faza...Cred ca asta e elementu' care lipsea din tabelu' lu' Mendeleev...Ma gandesc ce numar ar trebui sa aiba acolo,ce pozitie sa aiba?(poate 69).
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

69 in dreptul femeii? vezi de treaba... cifra asta o fost inventata tot de menly men... ca stateau ei in Bush... si o zis ce kilu meu... ia vezi... si asa s-o nascut cifra 69
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Pana acum la fiecare lucru care ma deranja, spuneam NEXT. Acum am ajuns intr-o situatie in care nu prea mai pot sa fac asa, deci trebuie sa rezolv problema altfel si e greu

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ma, if worse comes to worse, avem intodeauna mana

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

lol... mana... my favorite in time of need! Te scoate din belea si macar stii ca e fidela
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

mie mi se pare ceva mai simple chestia: orice relatie (love / biz / etc) se bazeaza pe un schimb reciproc avantajos; fiecare are nevoie de cate ceva si gaseste acel ceva (sau macar partial) la partener / partenera / parteneri / partenere;
    la fel ca in biz.. in momentul in care una din parti nu mai gaseste ce isi doreste la cealalta parte.. sau in momentul in care apare o "oferta" mai buna.. atunci totul se incheie;

prin "schimb reciproc avantajos" nu ma refer numai la chestii financiare / concrete / definibile; pot sa fie anumite dorinte de felul: am nevoie de cineva cu care sa vb despre o chestie anume / am nevoie de cineva cu care sa ma cert intr-un anume fel / am nevoie de cineva care sa ma tina de mana / am nevoie de cineva care sa ma domine (asta cu referire la un mesaj de mai sus) / etc;

repet: pana la urma totul se reduce sa acel schimb reciproc avantajos;
    prin urmare cred ca prima data trebuie evaluat: este pt mine aceasta relatie "avantajoasa"? apoi trebui intrebat partenerul: este pt tine aceasta relatie "avantajoasa"?
    daca raspunsurie sunt da / da - atunci "afacerea" e in picioare si probabil aveati o perioada de "pliciseala" de au aparut problemele de mai sus
    daca cel putin unul din raspunsuri este nu - atunci trebuie analizat: "se poate face ceva pt ca aceasta relatie sa fie ok?" - daca da.. atunci se trece la negocieri.. daca nu.. both of you are f*ck*d.. sau de fapt nu

pana la urma.. dupa "connection error" sunt 2 variante: abort project / debug project;
    depinde management pe care din varinate se merge;

cam asa am reusit eu sa pricep ca merge treaba.. si pt mine chiar merge;
    sper sa o faceti si voi sa mearga;

bafta,

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Exclamation

Citat Postat în original de CrazyDogster Vezi Post
    lol... mana... my favorite in time of need! Te scoate din belea si macar stii ca e fidela
    pana cand iti inseli dreapta cu stanga...
    oricum...cu ea nu ramai niciodata "descoperit"...iti da "o mana de ajutor" cand ai nevoie.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Exclamation

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    mie mi se pare ceva mai simple chestia: orice relatie (love / biz / etc) se bazeaza pe un schimb reciproc avantajos; fiecare are nevoie de cate ceva si gaseste acel ceva (sau macar partial) la partener / partenera / parteneri / partenere;
    la fel ca in biz.. in momentul in care una din parti nu mai gaseste ce isi doreste la cealalta parte.. sau in momentul in care apare o "oferta" mai buna.. atunci totul se incheie;

prin "schimb reciproc avantajos" nu ma refer numai la chestii financiare / concrete / definibile; pot sa fie anumite dorinte de felul: am nevoie de cineva cu care sa vb despre o chestie anume / am nevoie de cineva cu care sa ma cert intr-un anume fel / am nevoie de cineva care sa ma tina de mana / am nevoie de cineva care sa ma domine (asta cu referire la un mesaj de mai sus) / etc;

repet: pana la urma totul se reduce sa acel schimb reciproc avantajos;
    prin urmare cred ca prima data trebuie evaluat: este pt mine aceasta relatie "avantajoasa"? apoi trebui intrebat partenerul: este pt tine aceasta relatie "avantajoasa"?
    daca raspunsurie sunt da / da - atunci "afacerea" e in picioare si probabil aveati o perioada de "pliciseala" de au aparut problemele de mai sus
    daca cel putin unul din raspunsuri este nu - atunci trebuie analizat: "se poate face ceva pt ca aceasta relatie sa fie ok?" - daca da.. atunci se trece la negocieri.. daca nu.. both of you are f*ck*d.. sau de fapt nu

pana la urma.. dupa "connection error" sunt 2 variante: abort project / debug project;
    depinde management pe care din varinate se merge;

cam asa am reusit eu sa pricep ca merge treaba.. si pt mine chiar merge;
    sper sa o faceti si voi sa mearga;

bafta,
    eu cred ca te-ai uitat prea mult la patapievici...ia du-te si uite-te in oglinda si daca arati ca un micut caporal austriac...inseamna ca asta e problema ta...
    Ultima modificare făcută de johnyk_vl; 26th July 2008 la 17:33.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de johnyk_vl Vezi Post
    eu cred ca te-ai uitat prea mult din patapievici...ia du-te si uite-te in oglinda si daca arati ca un micut caporal austriac...inseamna ca asta e problema ta...
    eu cred ca trebuie sa iti mai creasca si apoi o sa intelegi..
    \\edit: sa mai cresti am vrut sa zic..

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

ehh... cam zice ceva acolo gabi stancu.... si e adevarat.. insa pe mine ma interesa de ce cineva ar prefera raportu cu dominatul in loc de un parteneriat... adica... stiu ca e intrebarea stupida ca fiecare are perioadele lui in care are nevoie sa se simta stapan samd... dar... it has to stop eventually... nu?

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Femeile In It
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 9th March 2006, 12:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •