Ehhh,cred ca vor sa stea "undercover" si apoi sa "explodeze fara motiv".Oricum misto faza...Cred ca asta e elementu' care lipsea din tabelu' lu' Mendeleev...Ma gandesc ce numar ar trebui sa aiba acolo,ce pozitie sa aiba?(poate 69:D).
Versiune printabilă
Ehhh,cred ca vor sa stea "undercover" si apoi sa "explodeze fara motiv".Oricum misto faza...Cred ca asta e elementu' care lipsea din tabelu' lu' Mendeleev...Ma gandesc ce numar ar trebui sa aiba acolo,ce pozitie sa aiba?(poate 69:D).
69 in dreptul femeii?:)) vezi de treaba... cifra asta o fost inventata tot de menly men... ca stateau ei in Bush... si o zis ce kilu meu... ia vezi... si asa s-o nascut cifra 69 :D
Pana acum la fiecare lucru care ma deranja, spuneam NEXT. Acum am ajuns intr-o situatie in care nu prea mai pot sa fac asa, deci trebuie sa rezolv problema altfel si e greu :D
Ma, if worse comes to worse, avem intodeauna mana :D
lol... mana... my favorite in time of need! Te scoate din belea si macar stii ca e fidela :))
mie mi se pare ceva mai simple chestia: orice relatie (love / biz / etc) se bazeaza pe un schimb reciproc avantajos; fiecare are nevoie de cate ceva si gaseste acel ceva (sau macar partial) la partener / partenera / parteneri / partenere;
la fel ca in biz.. in momentul in care una din parti nu mai gaseste ce isi doreste la cealalta parte.. sau in momentul in care apare o "oferta" mai buna.. atunci totul se incheie;
prin "schimb reciproc avantajos" nu ma refer numai la chestii financiare / concrete / definibile; pot sa fie anumite dorinte de felul: am nevoie de cineva cu care sa vb despre o chestie anume / am nevoie de cineva cu care sa ma cert intr-un anume fel / am nevoie de cineva care sa ma tina de mana / am nevoie de cineva care sa ma domine (asta cu referire la un mesaj de mai sus) / etc;
repet: pana la urma totul se reduce sa acel schimb reciproc avantajos;
prin urmare cred ca prima data trebuie evaluat: este pt mine aceasta relatie "avantajoasa"? apoi trebui intrebat partenerul: este pt tine aceasta relatie "avantajoasa"?
daca raspunsurie sunt da / da - atunci "afacerea" e in picioare si probabil aveati o perioada de "pliciseala" de au aparut problemele de mai sus :)
daca cel putin unul din raspunsuri este nu - atunci trebuie analizat: "se poate face ceva pt ca aceasta relatie sa fie ok?" - daca da.. atunci se trece la negocieri.. daca nu.. both of you are f*ck*d.. sau de fapt nu :)
pana la urma.. dupa "connection error" sunt 2 variante: abort project / debug project;
depinde management pe care din varinate se merge;
cam asa am reusit eu sa pricep ca merge treaba.. si pt mine chiar merge;
sper sa o faceti si voi sa mearga;
bafta,
ehh... cam zice ceva acolo gabi stancu.... si e adevarat.. insa pe mine ma interesa de ce cineva ar prefera raportu cu dominatul in loc de un parteneriat... adica... stiu ca e intrebarea stupida ca fiecare are perioadele lui in care are nevoie sa se simta stapan samd... dar... it has to stop eventually... nu?