Mah nu stiu de voi, si chiar le rog pe duamnele distinse sa-si dea cu parerea ca eu fac cu nervii:
Nu stiu cum se face dar totul se bazeaza intr-o relatie pe raportul de forte: dominat -> dominant.
Bine bine.. dar pana cand? Cat timp trebuie sa existe acest raport de forte si in ce situatie? Chiar in orice situatie trebuie sa fie unul mai ciumeg decat celalalt? Numa asa de dragul icrelor distruse de intreaga operatiune... nu cred ca merita.
De ce daca esti indiferent/indiferenta celalalt vine si incearca sa-ti intre in atentie? asta e intrebarea corecta sau de ce tre sa existe indiferenta aia? Ce naiba e asa fain.. intre 2 persoane care spun ca tin una la cealalta... sa te joci joace din-astea semi-maso in care unu isi da matzu pe pereti si celalalt savureaza fiecare moment?
Acuma ma astept la interventii mai mult sau mai putin cu patos din partea distinselor de pe forum, insa incercati sa vedeti obiectiv situatia.
ca si eu pot sa dau un raspuns de genu: bine ma da tu nu ai facut? nu a fost bine cand erai tu printu si ea venea begging for more? nu ti-a placut cand nu o cautai cu saptamanile si ea se zvarvolea ca limbricul ca nu da de privirea ta calda si plina de subintelesuri porcoase? hai de-aci ca stii cum e)
nu genu asta de reply ca nu rezolva misterul.
si imi cer scuze de tz si sh, dar is 2 cuvinte care se cereau a fi evidentiate in acest mod