Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 47

Subiect: Femeile = connection_error

Afișare hibrid

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pina o face ea singura. (Humphrey Bogart)

Cand femeia spune “Nu”, insemana “Poate”, cand spune “Poate”, inseamna “Da”. Si daca spune “Da”, Inseamna ca nu-i femeie!

Femeia este un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui.

Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua. - Samuel Butler

Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    37

Implicit

Pentru mine femeile sint ca si elefantii. Imi place sa-i privesc,
    dar nu mi-ar place sa am unul. (W.C. Fields)

Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de
    ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?"(Sigmund Freud)

Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte.(Mario Adorf)

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

O abordare sistemica bazata pe sinergie: un parteneriat (sistem) barbat-femeie e viabil atata vreme cat sinergia e pozitiva: outputul parteneriatului e cel putin egal cu suma outputurilor subsistemelor.
    Daca sinergia e negativa e momentul de a decupla subsistemele. Iar daca outputul sistemului tinde la zero - e recomandabil numai sado-masochistilor.

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Ehhh,cred ca vor sa stea "undercover" si apoi sa "explodeze fara motiv".Oricum misto faza...Cred ca asta e elementu' care lipsea din tabelu' lu' Mendeleev...Ma gandesc ce numar ar trebui sa aiba acolo,ce pozitie sa aiba?(poate 69).
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

69 in dreptul femeii? vezi de treaba... cifra asta o fost inventata tot de menly men... ca stateau ei in Bush... si o zis ce kilu meu... ia vezi... si asa s-o nascut cifra 69
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Pana acum la fiecare lucru care ma deranja, spuneam NEXT. Acum am ajuns intr-o situatie in care nu prea mai pot sa fac asa, deci trebuie sa rezolv problema altfel si e greu

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ma, if worse comes to worse, avem intodeauna mana

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

lol... mana... my favorite in time of need! Te scoate din belea si macar stii ca e fidela
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

mie mi se pare ceva mai simple chestia: orice relatie (love / biz / etc) se bazeaza pe un schimb reciproc avantajos; fiecare are nevoie de cate ceva si gaseste acel ceva (sau macar partial) la partener / partenera / parteneri / partenere;
    la fel ca in biz.. in momentul in care una din parti nu mai gaseste ce isi doreste la cealalta parte.. sau in momentul in care apare o "oferta" mai buna.. atunci totul se incheie;

prin "schimb reciproc avantajos" nu ma refer numai la chestii financiare / concrete / definibile; pot sa fie anumite dorinte de felul: am nevoie de cineva cu care sa vb despre o chestie anume / am nevoie de cineva cu care sa ma cert intr-un anume fel / am nevoie de cineva care sa ma tina de mana / am nevoie de cineva care sa ma domine (asta cu referire la un mesaj de mai sus) / etc;

repet: pana la urma totul se reduce sa acel schimb reciproc avantajos;
    prin urmare cred ca prima data trebuie evaluat: este pt mine aceasta relatie "avantajoasa"? apoi trebui intrebat partenerul: este pt tine aceasta relatie "avantajoasa"?
    daca raspunsurie sunt da / da - atunci "afacerea" e in picioare si probabil aveati o perioada de "pliciseala" de au aparut problemele de mai sus
    daca cel putin unul din raspunsuri este nu - atunci trebuie analizat: "se poate face ceva pt ca aceasta relatie sa fie ok?" - daca da.. atunci se trece la negocieri.. daca nu.. both of you are f*ck*d.. sau de fapt nu

pana la urma.. dupa "connection error" sunt 2 variante: abort project / debug project;
    depinde management pe care din varinate se merge;

cam asa am reusit eu sa pricep ca merge treaba.. si pt mine chiar merge;
    sper sa o faceti si voi sa mearga;

bafta,

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Exclamation

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    mie mi se pare ceva mai simple chestia: orice relatie (love / biz / etc) se bazeaza pe un schimb reciproc avantajos; fiecare are nevoie de cate ceva si gaseste acel ceva (sau macar partial) la partener / partenera / parteneri / partenere;
    la fel ca in biz.. in momentul in care una din parti nu mai gaseste ce isi doreste la cealalta parte.. sau in momentul in care apare o "oferta" mai buna.. atunci totul se incheie;

prin "schimb reciproc avantajos" nu ma refer numai la chestii financiare / concrete / definibile; pot sa fie anumite dorinte de felul: am nevoie de cineva cu care sa vb despre o chestie anume / am nevoie de cineva cu care sa ma cert intr-un anume fel / am nevoie de cineva care sa ma tina de mana / am nevoie de cineva care sa ma domine (asta cu referire la un mesaj de mai sus) / etc;

repet: pana la urma totul se reduce sa acel schimb reciproc avantajos;
    prin urmare cred ca prima data trebuie evaluat: este pt mine aceasta relatie "avantajoasa"? apoi trebui intrebat partenerul: este pt tine aceasta relatie "avantajoasa"?
    daca raspunsurie sunt da / da - atunci "afacerea" e in picioare si probabil aveati o perioada de "pliciseala" de au aparut problemele de mai sus
    daca cel putin unul din raspunsuri este nu - atunci trebuie analizat: "se poate face ceva pt ca aceasta relatie sa fie ok?" - daca da.. atunci se trece la negocieri.. daca nu.. both of you are f*ck*d.. sau de fapt nu

pana la urma.. dupa "connection error" sunt 2 variante: abort project / debug project;
    depinde management pe care din varinate se merge;

cam asa am reusit eu sa pricep ca merge treaba.. si pt mine chiar merge;
    sper sa o faceti si voi sa mearga;

bafta,
    eu cred ca te-ai uitat prea mult la patapievici...ia du-te si uite-te in oglinda si daca arati ca un micut caporal austriac...inseamna ca asta e problema ta...
    Ultima modificare făcută de johnyk_vl; 26th July 2008 la 17:33.
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Femeile In It
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 9th March 2006, 12:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •