Si eu am cam scazut de pe softpedia
Nu stiu de ce, dar nu prea mai am chef sa postez
Si eu am cam scazut de pe softpedia
Nu stiu de ce, dar nu prea mai am chef sa postez
Adica?Si eu am cam scazut de pe softpedia
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Warn 10%, pt. redeschidere thread vechi![]()
Sau + la reputatie pentru fiecare ambasador, ca sa il iertam.
Pe mine m-au banat pentru ca am trimis un pm in care ceream un link exchange.Motiv:reclama prin PM.Si culmea supermoderatorul a recunoscut ca mi-a dat ban pt un pm...
Este normal sa scada , daca stafful isi bate joc intr-un hal fara de hal de membrii,acestia nu mai posteaza,trafic nu este si google incepe sa ii viziteze mai greu.Si ca sa fac o diferenta intre indexarea google din softpedia si cea care o face la seopedia.Nu am gasit nici un link de pe softpedia in google ,si asta luni bune.Pe cand pe seopedia , topicul care contine siteul meu google urgent l-a indexat si ma bucur ca mi-a gasit siteul in mai putin de 3 ore de cand l-am lansat...
Deci cine este mai tare?Seopedia![]()
@Reyko: eu n-am avut niciodată probleme cu ei. Ba chiar o dată s-a găsit un ţăran să-mi spameze topicele şi imediat l-au dat afară şi au strâns mizeria după el.
Offtopic: eu nu înţeleg de ce s-a redeschis topicul ăsta.
Daca tot exista un topic "Cum ai ajuns in Seopedia" poate ar trebui sa facem un topic "Cum ai plecat din Softpedia"![]()
Eu am plecat in mom. in care mi-a aparut in semnatura "Fara linkuri externe in semnatura", semnatura care era text si exprima adresa blogului fara http sau www.
Pentru mine ala a fost clar un semn de "acum suntem sus si ne ****** pe voi" si am zburat rapid.
Adevarat a inviat topicu'![]()
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)