Si eu am cam scazut de pe softpedia :D
Nu stiu de ce, dar nu prea mai am chef sa postez
Versiune printabilă
Si eu am cam scazut de pe softpedia :D
Nu stiu de ce, dar nu prea mai am chef sa postez
Adica?Citat:
Si eu am cam scazut de pe softpedia
Warn 10%, pt. redeschidere thread vechi :twisted:
Sau + la reputatie pentru fiecare ambasador, ca sa il iertam.
Pe mine m-au banat pentru ca am trimis un pm in care ceream un link exchange.Motiv:reclama prin PM.Si culmea supermoderatorul a recunoscut ca mi-a dat ban pt un pm...
Este normal sa scada , daca stafful isi bate joc intr-un hal fara de hal de membrii,acestia nu mai posteaza,trafic nu este si google incepe sa ii viziteze mai greu.Si ca sa fac o diferenta intre indexarea google din softpedia si cea care o face la seopedia.Nu am gasit nici un link de pe softpedia in google ,si asta luni bune.Pe cand pe seopedia , topicul care contine siteul meu google urgent l-a indexat si ma bucur ca mi-a gasit siteul in mai putin de 3 ore de cand l-am lansat...
Deci cine este mai tare?Seopedia:rolleyes:
@Reyko: eu n-am avut niciodată probleme cu ei. Ba chiar o dată s-a găsit un ţăran să-mi spameze topicele şi imediat l-au dat afară şi au strāns mizeria după el.
Offtopic: eu nu īnţeleg de ce s-a redeschis topicul ăsta.
Daca tot exista un topic "Cum ai ajuns in Seopedia" poate ar trebui sa facem un topic "Cum ai plecat din Softpedia" :))
Eu am plecat in mom. in care mi-a aparut in semnatura "Fara linkuri externe in semnatura", semnatura care era text si exprima adresa blogului fara http sau www.
Pentru mine ala a fost clar un semn de "acum suntem sus si ne ****** pe voi" si am zburat rapid.
Adevarat a inviat topicu' :tongue: