conform alexa.com softpedia.com continua sa scada :O
Versiune printabilă
conform alexa.com softpedia.com continua sa scada :O
eh, daca te uiti bine a avut un peak spre sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie... apoi au revenit lucrurile ca inainte.
Se zice ca vara in general scad vizitele la pagini. Lumea e prin vacante, si nu mai intra asa de des pe paginile web pe care le viziteaza de la (de exemplu) servici, ca mine :)
continua sa scada.
softonic.com are aproape acelasi grafic ca softpedia :))
e normal sa scada, datorita concurentei tot mai mari pe piata, plus ca in perioada de vara site-urile nu sunt accesate asa de des.
vad ca au renuntat si la BRAT ,dupa ce l-au laudat foarte mult :D
P.s: folosesc acum doar pentru forum.
sati.ro/index.php?page=rezultate&filter_period=2008-3-01&o=clients
Scade ... si va scadea tot mai mult din cauza concurentei.
mi se pare normal, la cat de ieftin e hostingul acuma si cate scripturi free au aparut oricine poate sa dezvolte asa ceva, timp sa aibe
oricum in timp traficul lor s-ar putea sa scada si mai mult
Alexa da rateuri foarte rau, mai ales de la "marea schimbare".
Studiati curbele principalilor competitori de pe piata.
Similiudinile CLARE sunt in general datorate functionarii Alexa, nu schimbarilor de trafic :)
Ca idee, exista si alte servicii:
1. Compete
2. Google Trends
3. Quantcast
Nu trebuie sa le luati ca absolute :)
Traficul softpedia.com este stabil de cateva luni bune si e sus.
BRAT este doar pe forum, pentru ca advertiserii din Romania nu cumpara afisari non-RO.
Traficul forumului poate fi gasit pe site-ul SATI.
Si eu am cam scazut de pe softpedia :D
Nu stiu de ce, dar nu prea mai am chef sa postez
Adica?Citat:
Si eu am cam scazut de pe softpedia
Warn 10%, pt. redeschidere thread vechi :twisted:
Sau + la reputatie pentru fiecare ambasador, ca sa il iertam.
Pe mine m-au banat pentru ca am trimis un pm in care ceream un link exchange.Motiv:reclama prin PM.Si culmea supermoderatorul a recunoscut ca mi-a dat ban pt un pm...
Este normal sa scada , daca stafful isi bate joc intr-un hal fara de hal de membrii,acestia nu mai posteaza,trafic nu este si google incepe sa ii viziteze mai greu.Si ca sa fac o diferenta intre indexarea google din softpedia si cea care o face la seopedia.Nu am gasit nici un link de pe softpedia in google ,si asta luni bune.Pe cand pe seopedia , topicul care contine siteul meu google urgent l-a indexat si ma bucur ca mi-a gasit siteul in mai putin de 3 ore de cand l-am lansat...
Deci cine este mai tare?Seopedia:rolleyes:
@Reyko: eu n-am avut niciodată probleme cu ei. Ba chiar o dată s-a găsit un ţăran să-mi spameze topicele şi imediat l-au dat afară şi au strāns mizeria după el.
Offtopic: eu nu īnţeleg de ce s-a redeschis topicul ăsta.
Daca tot exista un topic "Cum ai ajuns in Seopedia" poate ar trebui sa facem un topic "Cum ai plecat din Softpedia" :))
Eu am plecat in mom. in care mi-a aparut in semnatura "Fara linkuri externe in semnatura", semnatura care era text si exprima adresa blogului fara http sau www.
Pentru mine ala a fost clar un semn de "acum suntem sus si ne ****** pe voi" si am zburat rapid.
Adevarat a inviat topicu' :tongue: