Stiti vreun site unde pot raporta doua bloguri:wordpress si blogspot?
Celalat link nu il mai dau.Va rog sa nu deviati de la subiect.Nu vreau sa creez atmosfera negativa...
Am scos linkul
Stiti vreun site unde pot raporta doua bloguri:wordpress si blogspot?
Celalat link nu il mai dau.Va rog sa nu deviati de la subiect.Nu vreau sa creez atmosfera negativa...
Am scos linkul
Ultima modificare făcută de acsa; 11th March 2009 la 03:35.
Credeam ca acel buton este adaugare la favorite.Si cine stie cat de repede se misca cei de la bloger...Are cateva luni bune de cand este...Oricum l-am marcat
Nu este vorba ca sunt fan tariceanu dar asa ceva strica internetul...![]()
Internetul e prea liber si prea mare incat sa poata fi controlat (si nu e neaparat un lucru rau, in sfarsit ceva libertate de exprimare dupa ce ziarele si tv sunt cenzurate si controlate de cine trebuie). Cel mai bine e sa ignori astfel de siteuri. Chiar daca reusesti sa dai jos un blog pe blogspot, maine poate sa faca altul, si altul si inca 1000, sau poate sa schimbe si sa creeze pe alte platforme, sau offshore hosting si multe alte variante, nu ai cum sa ii cenzurezi tu.
Astfel de siteuri sunt create de "attention whores" si lucru cel mai rau care li se poate intampla lor este sa nu fie bagati in seama. Orice alt tip de atentie, pozitiva sau negative, doar ii incurajeaza.
eu nu vad care e problema ta? esti fiul lui tariceanu? iti merita toate cuvintele!
Daca tot te deranjeaza asa tare macar editeaza primul post si scoate link-ul...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)