wow @tataraseni, poti aduce si dovezile adecvate?
...eu le-am adus mai sus dupa cum vezi si tu.

Arhivarul are drepul de a-si informa utilizatorii despre noutati (vezi TOS).
Affili nici macar nu detine un sistem de newsletter, nici nu are nevoie deoarece este un sistem multi-afiliera, dar poate ne inveti tu despre unele lucruri nou inca necunoscute, cine stie, cine stie, ramane de vazut.

...din doua in doua zile? Tu crezi ca eu nu am de lucru decat sa trimit newsletter catre utilizatori?
Newsletter-ul Arhivarul.ro este trimis de cca. 2 ori pe luna, dar in general o singura data.
Daca primesti acelasi newsletter de mai multe ori, este posibil sa fii inregistrat cu mai multe adrese eMail la Arhivarul. Daca da, nu are rost sa-ti spun cine este de vina.

Si dupa cum vad, la a catea *rugaminte* ai reusit sa ma radiezi din baza de date, dupa 6-8 rugaminti? Chiar si aici in forum am postat 2-3 daca nu ma insel.
Da, ce sa zic, ai o viteza de reactie la radierea adreselor din baza ta de date, incet si foarte incet ca altfel obosim.

Si acum scuza-ma am de lucru. Tu adu te rog dovezile cum ca ai primit de la Arhivarul tot la doua zile un newsletter si *newsletter-le* de care vorbesti de la Affili

Cu stima adecvata