Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: o clienta revoltata

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    59
    Putere Rep
    36

Implicit o clienta revoltata

Fratilor stiti si voi ca sunt probleme in administrarea unui magazin virtual si ca sunt de doua ori mai multe probleme atunci cand clientela ta (peste 99%) este reprezentata de femei, cum e in cazul lui Papucei.ro.
    Priviti si voi cu ce probleme mai trebuie sa ma confrunt eu. Citez mai jos un mail de la o clienta revoltata:

Buna ziua,

Vreau sa va atrag atenia asupra faptului ca eu am comandat blerini de pe seitul
    dumneavostra in conditiile ca vreau sa imi fie livrati prin posta romana livrarea
    fiind gratuita ,asa scriind pe seitul dumneavostra la detalii plata/livrare,iar pe
    aviz taxa de livrare fiind in valoare de 50 de lei.Va rog a face ceva in acest
    sens,astfel voi anunta protectia consumatorului.

Va multumesc,

Cei care mai livreaza pachete prin posta cred ca stiu de valoarea coletului trecuta ca o masura de siguranta in caz ca acesta se pierde. Ar trebui sa existe si o Protectia Vanzatorului sa le sesizam si noi pe de-al de astea.

serban este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th February 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    133
    Putere Rep
    37

Post re

Pentru varianta Postei Romane, transportul este absolut gratuit in interiorul tarii, indiferent de numarul de produse comandate. Durata de expediere variaza intre 3-5 zile lucratoare. Veti primi un aviz in cutia postala, cu care va trebui sa mergeti la cea mai apropiata unitate postala pentru a ridica coletul. Plata se va face direct la posta in momentul ridicarii coletului.

Pentru metoda de expediere prin curier rapid se achita o taxa suplimentare de transport de 15 RON pe colet. Durata de expediere este de 24 ore, coletul fiind livrat direct la domiciliu. Plata se va face la primirea coletului, suma fiind achitata curierului. Contravaloarea taxelor de transport va fi inclusa in ramburs.
    refa primul paragraf. eu inteleg de acolo ca este gratuit, dar dupa aia de fapt nu e gratuit. nu stiu de ce lucrezi cu posta, si nu cred ca ar trebui sa ai taxa fixa de transport prin curierat. daca eu iti comand maine 2 camioane de adidasi, plata transportului nu poate fi numai 15 RON, asta in caz ca nu bagi in pret costurile suplimentare (ceea ce nu este recomandat)
    Serban Ghita - my website

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Papusei, si eu la fel inteleg... Transportul cu posta este "absolut gratuit"... Probabil pentru a rezolva aceasta problema va trebui sa platesti din buzunar acest colet, insa schimba repede textul de pe site... ca... nu e bine!

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

Si eu inteleg ca ii trimiti gratis prin posta. Scrie macar ca la pretul pantofilor se ADAUGA taxe de transport sau ceva de genul asta. Comentariul doamnei este pe deplin intemeiat .. sorry dar si eu inteleg acelasi lucru ... Si chestia aia "livrare gratuita" din header ajuta si mai mult la confuzie

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de papucei Vezi Post
    Cei care mai livreaza pachete prin posta cred ca stiu de valoarea coletului trecuta ca o masura de siguranta in caz ca acesta se pierde. Ar trebui sa existe si o Protectia Vanzatorului sa le sesizam si noi pe de-al de astea.
    Cred ca am inteles corect: livrarea e gratuita, clienta e revoltata pt ca a vazut scris undeva pe hartia de la posta suma de 50 ron care de fapt e valoarea estimata a coletului folosita pentru despagubire in caz de pierdere?
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Pai eu cred ca coletul s-a trimis gratis, doar ca era trecuta o valoare de livrare care nu corespundea. Altfel, not funny

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

Tanti clienta vad ca nu scrie ca a platit 50 de lei, spune doar ca scria acolo suma asta. E revoltata ca cineva, nu ea, a platit totusi transportul. Eu asta inteleg.

nikiplesa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    65
    Putere Rep
    36

Implicit

Probabil ca nemultumita clienta a vazut suma de 50 lei declarata si s-a gandit ca aia e taxa de transport si este inclusa in pretul produsului. Din pacate in orice domeniu este imposibil sa nu ne lovim si de asa ceva.

Mie mi se pare clar paragraful din site referitor la Posta Romana. Plata mentionata acolo este plata coletului. Una e sa fie gratuita livrarea si alta e sa fie gratuit produsul.
    Intr-adevar faza din header cu livrare gratita aduce putina confuzie...

Si eu sunt de acord ca nu ar trebui sa exista taxa unica de transport ci sa fie intre niste marje.

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    59
    Putere Rep
    36

Implicit

pai sa va spun cum e:

livrarea gratuita e doar prin posta romana, prin curier rapid se percepe o taxa suplimentara de 15 ron. Am stabilit o suma fixa deoarece am un contract cu un curier rapid care imi ia cam atat pe fiecare colet. In caz ca sunt mai multe produse, curierul imi mai baga 0.6 lei pe kg, si pana acum nu am avut nici un client care sa comande mai mult de 5 perechi.

Oricum asta nu are legatura cu acea clienta revoltata. Cei care trimit prin posta colete stiu ca pe buletinul de expeditie sunt 2 campuri mari si late. Unul cu VALOARE LEI si unul cu RAMBURS LEI. Valoarea reprezinta suma pe care ei ti-o inmultesc cu 7 si te despagupesc in caz ca pachetul se pierde, iar rambursul stie toata lumea ce e.

Ea o vazut acolo Valoare 50 lei si a crezut ca trebuie sa plateasca pt. transport 50 lei. Dar cine o mai auzit sa poti trimite un colet la posta cu plata la destinatie?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •