Citat:
Pentru varianta Postei Romane, transportul este absolut gratuit in interiorul tarii, indiferent de numarul de produse comandate. Durata de expediere variaza intre 3-5 zile lucratoare. Veti primi un aviz in cutia postala, cu care va trebui sa mergeti la cea mai apropiata unitate postala pentru a ridica coletul. Plata se va face direct la posta in momentul ridicarii coletului.
Pentru metoda de expediere prin curier rapid se achita o taxa suplimentare de transport de 15 RON pe colet. Durata de expediere este de 24 ore, coletul fiind livrat direct la domiciliu. Plata se va face la primirea coletului, suma fiind achitata curierului. Contravaloarea taxelor de transport va fi inclusa in ramburs.
refa primul paragraf. eu inteleg de acolo ca este gratuit, dar dupa aia de fapt nu e gratuit. nu stiu de ce lucrezi cu posta, si nu cred ca ar trebui sa ai taxa fixa de transport prin curierat. daca eu iti comand maine 2 camioane de adidasi, plata transportului nu poate fi numai 15 RON, asta in caz ca nu bagi in pret costurile suplimentare (ceea ce nu este recomandat)